Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Klitorisvibrator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Klitorisvibrator

kr 249
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12428
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Ekstremt kraftig motor, lite format og allsidige muligheter for single og par!

Produktinformasjon

Minivibratorene Satisfyer Ultra Power Bullet overbeviser med sin ekstremt kraftige motor, sitt lille format og sine allsidige bruksmuligheter for single og par – Ultra Power Bullet 1 er intet unntak!

Med sin lille, faste hoveddel laget av mykt silikon kan du bruke den på alle erogene soner. Denne bulletvibratoren er spesielt god når det gjelder klitorisstimulering. Med sin runde tupp omgir den dine hotspots, mens den omfangsrike formen sørger for at den ligger komfortabelt i hånden din.

12 forførende programmer med 5 hastigheter og 7 vibrasjonsmønstre får virkelig fart på sakene. Partneren din kan også glede seg, for dere kan uten problemer integrere Bulleten i sexen på grunn av den lille størrelsen.

Med sin lille størrelse og intuitive ettrykksbetjening er denne bulletvibratoren det ideelle produktet for nybegynnere. Med sine 10,5 centimeter får den også plass i mindre håndvesker og kan fint være med deg når du er på reise. Vil du bruke Ultra Power Bullet 1 under vann? Ikke noe problem, takket være det vanntette belegget (IPX7) gir den også alt i dusjen eller i badekaret.

Etter eventyrene deres kan dere enkelt rengjøre den med lunkent vann, litt mild såpe og en leketøyrens og lade den med den medfølgende USB-ladekabelen.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Klitorisvibrator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Klitorisvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!