Satisfyer Ultra Power Bullet 2 Klitorisvibrator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Satisfyer Ultra Power Bullet 2 Klitorisvibrator

kr 136 kr 249
Spar 45%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
1 på lager
12427
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Satisfyer Ultra Power Bullet 2 er perfekt for nybegynnere!

Produktinformasjon

Som de andre medlemmene i Satisfyer Ultra Power Bullet-familien er Satisfyer Ultra Power Bullet 2 også ideell for nybegynnere takket være det kompakte formatet og den enkle ettrykksbetjeningen – også for par som ønsker litt ekstra under sex!

Den faste hoveddelen laget av mykt silikon smyger seg helt inntil dine hotspots og imponerer med den hellende tuppen, spesielt når det gjelder klitorisstimulering. Den ekstremt kraftige motoren til minivibratoren gir deg 5 hastigheter og 7 vibrasjonsmønstre, og tilbyr dermed et variert program, fra mildt til kraftfull

Ønsker du en lojal følgesvenn på farten? Da er Satisfyer Ultra Power Bullet 2 den perfekte elskeren for deg. Med sitt letthåndterlige format vekker den ikke oppsikt selv i mindre håndvesker, og er gjerne med deg på alle reisene dine.

Bulletvibratoren kan også skjemme deg bort på utflukter i vannet, fordi den med sin vanntette overflate (IPX7) føles behagelig i dusjen eller i badekaret. Bare rengjør den under vann etter bruk og gi den nok strøm til neste bruk med den medfølgende USB-ladekabelen.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 2
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Satisfyer Ultra Power Bullet 2 Klitorisvibrator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Satisfyer Ultra Power Bullet 2 Klitorisvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!