Satisfyer Ultra Power Bullet 3 Klitorisvibrator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Satisfyer Ultra Power Bullet 3 Klitorisvibrator

kr 249
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
12426
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Satisfyer Ultra Power Bullet 3 er en virkelig kraftpakke!

Produktinformasjon

Som alle minivibratorer i Satisfyer Ultra Power Bullets-serien treffer dette apparatet også blink med kraftige, dype vibrasjoner – og det med en lengde på bare 8,7 centimeter.

Den flate, hellende tuppen i mykt silikon tilbyr nok overflate til å tilfredsstille dine erogene soner. Spesielt når det gjelder klitorisstimulering, holder ikke denne bulletvibratoren igjen på noe. Du kan velge mellom 12 sensuelle vibrasjonsprogrammer med 5 hastigheter og 7 vibrasjonsmønstre, som muliggjør varierte stunder.

Takket være den intuitive ettrykksbetjeningen er det enkelt å bruke denne bulletvibratoren, noe som gjør den til et perfekt produkt for nybegynnere. Du rengjør den like enkelt med lunkent vann og litt såpe.

Vil du bruke Satisfyer Ultra Power Bullet 3 under vann? Ikke noe problem, for intime stunder i dusjen eller i badekaret er også mulig takket være det vanntette belegget (IPX7). Minivibratoren er også utstyrt med integrerte oppladbare batterier og kan på en enkel og miljøvennlig måte lades ved hjelp av den medfølgende USB-ladekabelen.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 3
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Satisfyer Ultra Power Bullet 3 Klitorisvibrator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Satisfyer Ultra Power Bullet 3 Klitorisvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!