Satisfyer Ultra Power Bullet 4 Klitorisvibrator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Satisfyer Ultra Power Bullet 4 Klitorisvibrator

kr 136 kr 249
Spar 45%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12425
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Satisfyer Ultra Power Bullet 4 får deg i gang, med intense, dype vibrasjoner!

Produktinformasjon

Enten i vesken eller i bagasjen din – denne minivibratoren fra Satisfyer kan legges hvor som helst og er tilgjengelig for sensuelle pauser på alle dine reiser. Under spissen skjuler det seg en kraftig motor som får fart på den lille forføreren.

5 hastigheter, fra mildt til kraftig, og 7 forskjellige vibrasjonsmønstre sørger for regelmessig avveksling. Med den flate, hellende tuppen legger den seg forsiktig mot dine hotspots, og gir alt for å gi deg en uforglemmelig stund, spesielt når det gjelder klitorisstimulering!

Satisfyer Ultra Power Bullet 4 treffer blink med en intuitiv ettrykksbetjening og leken design, og vet derfor å forføre selv nybegynnere forsiktig og følsomt. Stunden i dusjen eller i badekaret blir til et spennende undervannseventyr, for takket være sin vanntette behandling (IPX7) skjemmer bulletvibratoren deg bort selv under vann.

Etter bruk kan du enkelt rengjøre minivibratoren med lunkent vann, litt såpe og en leketøyrens. Hvis den går tom for strøm, lader den medfølgende USB-kabelen den raskt og på en miljøvennlig måte, slik at du ikke trenger å være uten din lille venn lenge.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 4
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Satisfyer Ultra Power Bullet 4 Klitorisvibrator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Satisfyer Ultra Power Bullet 4 Klitorisvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!