Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Kampanje

Womanizer Megapack - 25 erotiske leketøy!

kr 1 981 kr 2 830
Spar 30%
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
13470
 • Vår bestselgende Womanizer!
 • Alt du trenger i én pakke!
 • Spar mer enn 4000kr!
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Ekstra mye for pengene! Womanizer Liberty + mer enn 20 sexleketøy designet for mer lyst!

Produktinformasjon

Hvordan få mer spennende sex, mer sexlyst og bedre kontakt ditt seksuelle vesen? Nå har du muligheten til å skaffe deg Womanizer Liberty + mer enn 20 sexleketøy til en rekordlav pris, i en forundringspakke designet for å gi henne mer lyst og nytelse!

Womanizer Liberty er vår bestselgende utgave – fordi den har en særdeles godt utviklet Womanizer-effekt, noe som øker sjansen for multiorgasmer, samtidig som den er rimelig!

Womanizer stimulerer klitoris med trykkbølger, det gir en unik effekt som kan gi orgasmer selv til deg som sliter med å komme med vanlige sexleketøy. En liten hette i silikon plasseres over klitoris, og hun vil få følelsen av at noen suger forsiktig. Womanizer Liberty har 6 ulike intensitetsnivåer, er relativt stillegående, har god batteritid og du velger selv om du vil nyte myke og rolige pulseringer eller komme på rekordtid med dype og intense bølger du kjenner gjennom hele kroppen! Womanizer Liberty er sprutsikker og kan fint nytes i dusjen.Mer enn 20 deilige leketøy til en verdi á 6000,-
Denne erotiske samlepakken inneholder masse vibrerende leketøy , produkter du MÅ ha i nattbordskuffen, lett bondage, og noen ekstra forførende overraskelser – i tillegg til bestselgeren Womanizer Liberty!

«Jeg er overrasket over hvor stor effekt denne pakken hadde på sexlivet vårt! Bedre orgasmer, mer lidenskap og opplevelser som fremdeles gir oss gåsehud. Vi er kåtere enn noen gang, begge to!»
- Christine, produkttester

«Dette er en pakke for kvinner eller par som ikke er redde for å utforske, som er opptatt av kvalitet og som er klar for å bli overrasket. 9 av leketøyene vil jeg kategorisere som HELT RÅ, 7 er must-haves og 8 er produkter som hvert fall ga meg roser i kinnene..»
- Tonje, produktekspert

Nyttig info om Womanizer Liberty:
- Vanntett, kan brukes i badekar.
- 6 ulike intensitetsnivåer
- Oppladbar, magnetisk lader medfølger
- Stillegående motor
- Ladetiden er 1 time
- Batteritiden er på ca 120 minutter, avhengig av intensitetsnivå.
- Laget i ABS-plast og silikon
- To silikonhetter medfølger, medium og small, for perfekt passform.
- Vi anbefaler at du bruker vannbasert glidemiddel med Womanizer Liberty!Instruksjoner for bruk:

- Eske nr. 1: De separat leverte batteriene må settes inn i hver sin retning. Plasser pluss- og minustegnene med tegnene på leken. Lukk leken, pass på at den er rett slik at den lukkes godt. Batteriet til fjernkontrollen leveres separat og skal settes inn med glatt side opp. Prøv å ikke berøre bunnen av batteriet. Hold deretter inne av/på-knappen på fjernkontrollen til produktet begynner å vibrere, hvoretter du kan bytte innstillinger.

- Eske nr. 4: ladepunktet er under håndtaket.

- Eske nr. 24: ladepunktet er på siden av den runde delen av leken, ved siden av strømknappen.

- Leker med magnetisk lader: sørg for at laderen er riktig koblet til lekens ladepunkt. Hvis den er riktig tilkoblet, tennes lyset.

- For å teste og/eller bruke produktet er det viktig at leken ikke er koblet til laderen.

- Emballasje: Årets innpakning er annerledes enn tidligere år. Kalenderen består nå av en indre boks omgitt av Naughty and Nice-omslaget. Innerboksen med innpakning vil bli levert i brun frakteske. Kalenderen er tettpakket inni.

Åpne emballasjen slik:
Åpne forsiktig toppen og bunnen av den brune forsendelsesboksen med en kniv eller en saks. Åpne deretter de limte sømmene på sidene av boksen ved å trekke dem opp med hendene. Du kan nå forsiktig fjerne kalenderen som helhet fra transportemballasjen.

Kampanje

Vi ønsker at du skal prøve! Prøve noe nytt, prøve noe bedre, og ikke minst; prøve Womanizer! Kommer du ikke? Da får du pengene tilbake! 99% av de som har kjøpt Womanizer skryter av følelsen den gir og orgasmene de oppnår. Vi er derfor 99% sikre på at du vil elske den verdensberømte sugevibratoren og gir deg pengene tilbake dersom du ikke oppnår orgasme! Garantien gjelder ved kjøp av Womanizer fra Nytelse.no fra 20. februar 2023, i 30 dager fra kjøpsdato.
Kampanje

Inkludert i esken

 • Womanizer Megapack - 25 erotiske leketøy!
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Womanizer Megapack - 25 erotiske leketøy!. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Womanizer Megapack - 25 erotiske leketøy!
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.