Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse T ffere lek med penis Chastity Play
Sexy undert y for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Kampanje

Womanizer OG - Sprutpakken!

kr 2 193 kr 2 436
Spar 10%
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
13467
 • Womanizer for g-punktet!
 • Rens, orgasmekrem og glid!
 • Sprutorgasmen har aldri vært nærmere....
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Alt du trenger for DEN orgasmen!

Produktinformasjon

Den verdensberømte Womanizer-effekten mot g-punktet? Ja takk! Womanizer OG er den første trykkbølgestimulatoren for G-punktet. En kombinasjon av intense trykkbølger og vibrasjoner gjør dette et leketøy ulikt alt annet vi har sett fra suksessprodusenten Womanizer!

Womanizer OG suger, masserer og stimulerer klitoris, G-punktet eller andre følsomme områder for en helt unik følelse som aldri har vært mulig å oppleve tidligere!

Ett skritt nærmere sprutorgasme
Nye Womanizer OG tar din neste orgasme til et helt nytt nivå.

Tahia Rison har testet og mener den vil åpne opp en ny verden av nytelse for mange. "– En g-punktsorgasme gir en helt annen følelse enn klitorisorgasme og er noe jeg unner alle kvinner å oppleve", forteller Tahia Rison.

Womanizer OG med Smart Silence demper alle funksjonene når den ikke er i kontakt med huden, det gjør vibratoren ekstra stillegående og perfekt for deg som ønsker en mer diskré opplevelse. I tillegg får du den unike Afterglow-funksjonen; et lite klikk på minus-knappen setter Womanizer OG på det laveste nivået for en fantastisk avslutning på orgasmen.

Uansett om du foretrekker rolig og myk stimulering eller om du vil ha kraftige og intense bølger du kjenner gjennom hele kroppen så har Womanizer OG noe for deg. Velg mellom 12 intensitetsnivåer på trykkbølgene og 3 varierte vibrasjonstyper. Du kan kombinere trykkbølger og vibrasjoner for en ekstra intens opplevelse du aldri har opplevd maken til.

Orgasmekrem vil øke blodstrømmen til klitoris og området rundt, noe som vil gjøre henne våtere og vekke den naturlige lysten. Gelen vil også forsterke følelsen av berøringer, noe som gjør hver opplevelse av nytelse mer intens! Den har en spennende og stimulerende effekt. Den er enkel å dosere og påføre og skaper økt seksuell energi. Gelen passer for enhver hudtype og har en pleiende effekt.

Et godt glidemiddel er et must for en god opplevelse med Womanizer!
Easyglide gir perfekt glid og er et mykt og fyldig glidemiddel som holder lenge. Dette glidemiddelet blir ikke klissete som mange andre, og kan brukes med latex og alle sexleketøy. Easyglide er vannbasert og parfymefritt.

Antibakterielt og desinfiserende rensemiddel for alle typer sexleketøy. Stay Clean vibratorrens kan brukes på gummi, lateks, PVC, plast og silikon. Bare spray en liten mengde på sexleketøyet og tørk det av, så er du klar til neste gang!

NB: Fargen på womanizeren i denne pakken er assortert.

Kampanje

Vi ønsker at du skal prøve! Prøve noe nytt, prøve noe bedre, og ikke minst; prøve Womanizer! Kommer du ikke? Da får du pengene tilbake! 99% av de som har kjøpt Womanizer skryter av følelsen den gir og orgasmene de oppnår. Vi er derfor 99% sikre på at du vil elske den verdensberømte sugevibratoren og gir deg pengene tilbake dersom du ikke oppnår orgasme! Garantien gjelder ved kjøp av Womanizer fra Nytelse.no fra 20. februar 2023, i 30 dager fra kjøpsdato.
Kampanje

Spesifikasjoner

 • Womanizer fra Womanizer
 • Lengde: ca. 17,6 cm
 • Tykkelse: ca. 3,9 cm
 • Batteritid: opptil 120 min
 • Materiale: Silikon
 • Volum, glidemiddel: 150 ml
 • Volum, vibratorrens: 100 ml
 • Volum, orgasmegel: 30 ml

Inkludert i esken

 • Womanizer OG G-punktvibrator
 • Stay On Orgasmegel for Kvinner 30 ml
 • Easyglide vannbasert glidemiddel 100 ml
 • Stay Clean antibakteriell vibratorrens 100 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Womanizer OG - Sprutpakken!. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Womanizer OG - Sprutpakken!
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.