Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Kampanje

Womanizerpakke for par - Sug-oh-rama!

kr 2 348 kr 2 935
Spar 20%
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
14339
 • Vår bestselgende Womanizer!
 • Realistisk sugeopplevelse med Sam Neo!
 • To bestselgere til knallpris!
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

De beste av det beste for han og henne!

Produktinformasjon

Er dere nysgjerrige på hva sexleketøy kan gjøre for dere? Vil du se partneren nyte og nyte maksimalt selv? Dette er veien å gå!

Er dere nysgjerrige på hva sexleketøy kan gjøre for dere? Vil du se partneren nyte og nyte maksimalt selv? Dette er veien å gå!
Sikre deg vår absolutte bestselgere til både han og henne til en pris du (og vi..) ikke trodde var mulig!

Womanizer Liberty og Sam Neo er våre absolutt mest populære leketøy i sin kategori og har mottatt strålende kritikker for sin unike funksjon, hver på sin måte. Med i pakken får du også orgasmekrem for han, orgasmekrem for henne og glid for den ultimate opplevelsen!

Womanizer Liberty er vår bestselgende utgave – fordi den har en særdeles godt utviklet Womanizer-effekt, noe som øker sjansen for multiorgasmer, samtidig som den er rimelig!

Womanizer stimulerer klitoris med trykkbølger, det gir en unik effekt som kan gi orgasmer selv til deg som sliter med å komme med vanlige sexleketøy. En liten hette i silikon plasseres over klitoris, og hun vil få følelsen av at noen suger forsiktig. Womanizer Liberty har 6 ulike intensitetsnivåer, er relativt stillegående, har god batteritid og du velger selv om du vil nyte myke og rolige pulseringer eller komme på rekordtid med dype og intense bølger du kjenner gjennom hele kroppen! Womanizer Liberty er sprutsikker og kan fint nytes i dusjen.

Svakom - Sam Neo

Sam Neo gir deg en perfekt kombinasjon av sugeeffekt og kraftige vibrasjoner! Dette er sugemaskinen for deg som vil unne deg en erotisk luksusopplevelse, der kvalitet og god funksjon står i sentrum.

Treng inn i en trang, silkemyk kanal og kjenn hvordan den suger og vibrerer rundt penis. Velg mellom 5 ulike programmer som er spesialdesignet for å gi deg variert nytelse, eller koble din Sam Neo opp mot interaktive videoer for en ekstra realistisk opplevelse.
"Det som gjør Sam Neo annerledes fra alt annet, er at opplevelsen er j**lig digg fra første sekund! Den lager mindre lyd enn lignende maskiner, samtidig som den suger hardere og bedre. Jeg ble overrasket over effekten, for dette var seriøst en mer intens opplevelse en jeg har hatt med noe annet leketøy".
- Kristoffer

Sam Neo er også perfekt for par i avstandsforhold, da den enkelt kan kontrolleres via en app du laster ned på telefonen. Last ned appen her!

Ønsker du deg en realistisk blowjob-opplevelse? Sam Neo vil gi deg noe bedre! Den stillegående maskinen kan holde på lenge, med sin unike batterikapasitet. Du velger selv hvordan du vil stimuleres, hvor hardt du vil suges og hvor lenge du vil holde på. Vi anbefaler vannbasert glidemiddel for en ekstra våt opplevelse!

– Tenk så deilig å se sin partner nyte mens du har full kontroll over intensiteten og orkesterplass til orgasmen som slår gjennom kroppen hans. Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Sexolog Maria K. Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy ofte er gode på å kommunisere, de har bedre sex og er opptatte av å fylle hverandres behov – både i og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier det mye om egne preferanser og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– Husk at man ikke bruker sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer sexologen.


Nyttig info om Womanizer Liberty:
- Vanntett, kan brukes i badekar.
- 6 ulike intensitetsnivåer
- Oppladbar, magnetisk lader medfølger
- Stillegående motor
- Ladetiden er 1 time
- Batteritiden er på ca 120 minutter, avhengig av intensitetsnivå.
- Laget i ABS-plast og silikon
- To silikonhetter medfølger, medium og small, for perfekt passform.
- Vi anbefaler at du bruker vannbasert glidemiddel med Womanizer Liberty!

NB: Fargene på Womanizer Liberty er assortert. Kun Womanizeren i denne pakken har orgasmegaranti.

Kampanje

Vi ønsker at du skal prøve! Prøve noe nytt, prøve noe bedre, og ikke minst; prøve Womanizer! Kommer du ikke? Da får du pengene tilbake! 99% av de som har kjøpt Womanizer skryter av følelsen den gir og orgasmene de oppnår. Vi er derfor 99% sikre på at du vil elske den verdensberømte sugevibratoren og gir deg pengene tilbake dersom du ikke oppnår orgasme! Garantien gjelder ved kjøp av Womanizer fra Nytelse.no fra 20. februar 2023, i 30 dager fra kjøpsdato.
Kampanje

Spesifikasjoner

 • Herrevibrator fra Womanizer
 • Sam Neo:
 • Lengde, total: ca. 23,6 cm
 • Lengde, hylse: ca. 16,0 cm
 • Diameter, ytre: ca. 8,2 cm
 • Diameter, indre: ca. 3,0 cm (Til dels elastisk)
 • Materiale: TPE, ABS-plast, metaller
 • Womanizer:
 • Lengde: ca. 10,4 cm
 • Bredde: ca. 5,5 cm
 • Batteritid: ca. 120 min (60 min ladetid)
 • Materiale: Womanizer Liberty i ABS-plast, klitorishetter i ren silikon.
 • Volum, orgasmekremer: 30 ml
 • Volum, glidemiddel: 100 ml

Inkludert i esken

 • Svakom - Sam Neo Masturbator
 • Womanizer Liberty 2
 • Stay On orgasmegel for kvinner 30 ml
 • Stay On orgasmegel for menn 30 ml
 • Stay Wet vannbasert glidemiddel 100 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Womanizerpakke for par - Sug-oh-rama!. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Womanizerpakke for par - Sug-oh-rama!
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.