Sensuva X Gloss Buzzing Pheromone Lipgloss - Pink Passionista - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 3. oktober.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 03.10!

Sensuva X Gloss Buzzing Pheromone Lipgloss - Pink Passionista

kr 219
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
10942
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

X Gloss fra Sensuva gir deg følelsen av at leppene vibrerer - en garantert vinner neste gang du gir noen et kyss! X Gloss inneholder kjønnsnøytrale feromoner for økt selvtillit og litt ekstra hjelp når du trenger noen å kysse.

X Gloss er en helt ny type lystøker for kvinner og menn - ta på deg lipglossen som vanlig, vent 30 - 90 sekunder på maks effekt og gi partneren din en smak av nytelse! Et lite kyss er nok til å overføre effekten. X Gloss kan også brukes når du har sex, hvis du trodde effekten på leppene var god kan du glede deg til å kjenne den på klitoris eller penis!

Inkludert i esken

  • Sensuva X Gloss Buzzing Pheromone Lipgloss - Pink Passionista
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Sensuva X Gloss Buzzing Pheromone Lipgloss - Pink Passionista. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Sensuva X Gloss Buzzing Pheromone Lipgloss - Pink Passionista
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!