Private Tube - Jolee Love Star Stroker Butt - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Private Tube - Jolee Love Star Stroker Butt

kr 609
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12036
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Opplev Jolee Loves perfekte lille rumpe på nært og personlig vis med den fantastiske Jolee Love Ass onanihylsen. Denne hudfargede sleeven tar deg med på en vill tur, akkurat som Jolee ville gjort. Sleevens realistiske tekstur, spennend diamantriller og stramme åpning vil gi sensasjonell stimulering, akkurat der du vil ha den.

Denne kinky jenta er alltid i knullehumør. Helst hardt, dypt og i den perfekte rumpa si. Som en ekspert på nytelse vet Jolee hva som får menn til å ville ha mer, mer, mer! Denne mørkehårede skjønnheten er en skikkelig underholder og blir ofte funnet på swingers-fester eller ved å vise frem sin busty, kurvete kropp i klubber som en go-go-danser. Gi henne det hun virkelig vil, og la henne underholde deg!

Private gir deg en realistisk opplevelse, med deilig silkemykt materiale, spennende stimuleringskanaler og muligheten til å justere sugeeffekten med et lokk i bunnen. Den er også enkel å rengjøre. Ta sleeven ut av boksen og skyll godt med varmt vann. Deretter bruk en antibakteriell såpe/spray. For å få tilbake den realistiske følelsen kan det være lurt å bruke et fornyingspulver.

Private har gitt oss erotikk i verdensklasse siden 1965. Nå har de lansert Private Tube - tro kopier av de mest populære stjernene! Private Tube kommer i flere ulike utgaver som alle gir intens og deilig stimulering.

Spesifikasjoner

 • Masturbator fra Private
 • Lengde: ca. 26,0 cm
 • Lengde, kanal: ca. 24,5 cm
 • Bredde: ca. 8,5 cm
 • Materiale:TPR-gummi, boks i PP-Plast

Inkludert i esken

 • Private Tube - Jolee Love Star Stroker Butt
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Private Tube - Jolee Love Star Stroker Butt. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Private Tube - Jolee Love Star Stroker Butt
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!