Private Tube - Jolee Love Star Stroker - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Private Tube - Jolee Love Star Stroker

kr 609
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12040
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Opplev kurvene til Jolee Love med denne kinky bomben av en penishylse på nært hold. Denne deilige sleeven tar deg med på den beste turen i ditt liv, akkurat som Jolee ville gjort. Et must-have for fans av den søte og frekke Miss Love. Masturbatorens realistiske tekstur, deilige tette riller og stramme vaginale åpning vil gi oppsiktsvekkende stimulering, akkurat der du vil ha den.

Denne kinky jenta er alltid i humør til å bli knullet, hard og dyp. Jolee vet nøyaktig hvordan man får menn til å begjære mer. Denne mørkhårede skjønnheten er en ekte underholder og blir ofte å se i gangbangs, swingers-fester, eller viser frem sin brystfagre, formfulle kropp i klubber som en go-go-danser. Gi henne det hun virkelig vil, og la henne underholde deg personlig!

Private gir deg en realistisk opplevelse, med deilig silkemykt materiale, spennende stimuleringskanaler og muligheten til å justere sugeeffekten med et lokk i bunnen. Den er også enkel å rengjøre. Ta sleeven ut av boksen og skyll godt med varmt vann. Deretter bruk en antibakteriell såpe/spray. For å få tilbake den realistiske følelsen kan det være lurt å bruke et fornyingspulver.

Private har gitt oss erotikk i verdensklasse siden 1965. Nå har de lansert Private Tube - tro kopier av de mest populære stjernene! Private Tube kommer i flere ulike utgaver som alle gir intens og deilig stimulering.

Spesifikasjoner

 • Masturbator fra Private
 • Lengde: ca. 26,0 cm
 • Lengde, kanal: ca. 24,5 cm
 • Bredde: ca. 8,5 cm
 • Materiale:TPR-gummi, boks i PP-Plast

Inkludert i esken

 • Private Tube - Jolee Love Star Stroker
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Private Tube - Jolee Love Star Stroker ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Pussy lover om Private Tube - Jolee Love Star Stroker
Vurdering
Denne serien er helt rå. Rimelig og deilig å bruke. Anbefaler disse på det sterkeste!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Private Tube - Jolee Love Star Stroker
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!