Private Tube - Tarra White Legend Star Stroker - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Private Tube - Tarra White Legend Star Stroker

kr 609
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12033
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Opplev kurvene på denne MILFen på nært og personlig vis med den fantastiske Tarra White Pussy onanihylsen. Denne hudfargede sleeven tar deg med på en vill tur, akkurat som Tarra ville gjort. Et must-have for fans av den rødhårete bombshellen, sleevens realistiske tekstur, deilige riller på kryss og tvers, og trange åpning vil gi sensasjonell stimulering, akkurat der du vil ha det.

Denne tsjekkiske MILFen har alle de riktige kurvene på de riktige stedene. Tarras tyngdekraftsutfordrende proporsjoner har gjort henne til den stjernen hun er i dag, med hovedrolle i hundrevis av imponerende videoer. Denne frekke readheaden viker ikke fra en utfordring og liker alt: Tarra kan ikke få nok!

Private gir deg en realistisk opplevelse, med deilig silkemykt materiale, spennende stimuleringskanaler og muligheten til å justere sugeeffekten med et lokk i bunnen. Den er også enkel å rengjøre. Ta sleeven ut av boksen og skyll godt med varmt vann. Deretter bruk en antibakteriell såpe/spray. For å få tilbake den realistiske følelsen kan det være lurt å bruke et fornyingspulver.

Private har gitt oss erotikk i verdensklasse siden 1965. Nå har de lansert Private Tube - tro kopier av de mest populære stjernene! Private Tube kommer i flere ulike utgaver som alle gir intens og deilig stimulering.

Spesifikasjoner

 • Masturbator fra Private
 • Lengde: ca. 26,0 cm
 • Lengde, kanal: ca. 24,5 cm
 • Bredde: ca. 8,5 cm
 • Materiale:TPR-gummi, boks i PP-Plast

Inkludert i esken

 • Private Tube - Tarra White Legend Star Stroker
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Private Tube - Tarra White Legend Star Stroker ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Puppegutt om Private Tube - Tarra White Legend Star Stroker
Vurdering
Disse er så realistiske at jeg nesten ikke klarer å legge den bort. Perfekt for meg som er singel!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Private Tube - Tarra White Legend Star Stroker
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!