Touch vibrerende penisring Ass.farger - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Touch vibrerende penisring Ass.farger

kr 19 kr 99
Spar 81%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (3)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
3303
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Touch vibrerende penisring er laget etter touch systemet. Det vil si at når mannen støter inn i vagina med denne festet til penisroten så vil den vibrere når de to kontaktflatene kommer i berøring av hverandre. Så fort han trekker seg ut igjen vil den slutte å vibrere. Denne er laget slik at den treffer klitoris ved sammenstøt. Denne penisringen krever litt ekstra tett "kos" for å fungere ordentlig. Aller best fungerer den i type misjonærstilling el. Den er laget i SEBS silikon som er etter FDA og CE standard. Batteriet har en total varighet på 30 minutter. Denne har også litt kraftigere penisring slik at den skal trykke litt rundt penisroten. Dette for at mannen skal komme sterke og holde seg hard lenger. NB: Dette er et "engangsprodukt" og fungerer bare så lenge batteriet varer.

Inkludert i esken

  • Touch vibrerende penisring Ass.farger
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 3 )

Våre kunder har vurdert Touch vibrerende penisring Ass.farger ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Anonym om Touch vibrerende penisring Ass.farger
Vurdering
Fikk med denne gratis i en pakke jeg bestilte, må si jeg ble overasket. Denne fungerer helt greit iforhold til hva kommentarene sier. Dog de er også veldig gamle. Denne fungerer helt fint. Litt klumsete og ikke den beste kvaliteten på selve vibratoren, av og på knappen var veldig løs men den fungerte.
Lexx om Touch vibrerende penisring Ass.farger
Vurdering
Fungerte veldig dårlig. Svært vanskelig å få den til å vibrere når man elsker. Selv ved "tett" kosing funket det dårlig. Kun når begges bekkenbein støtet sammen klarte vi å få den til å virke. Og da ga den ingen nytelse for oss.
Den forrige modellen med bryter til å slå av og på var mytteri bedre. Den bør dere ta inn i stedet.
Anonym om Touch vibrerende penisring Ass.farger
Vurdering
Denne fungerte ikke i det hele tatt. Utrolig skuffet. Man måtte trykke så hardt at det ikke var godt over hode.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Touch vibrerende penisring Ass.farger
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!