Guilty Pleasure Flogger m/ Gylden Dusk - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 3. oktober.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 03.10!

Guilty Pleasure Flogger m/ Gylden Dusk

kr 449
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
2+ på lager
11781
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Denne floggeren med gylden dusk i enden fra BDSM-kolleksjonen til Guilty Pleasure er laget av vegansk skinn! Den har en elegant gullfarget dusk ytterst på håndtaket som gir litt ekstra vekt og er veldig fin å se på.

Fordi metall også absorberer varme og kulde kan den brukes til temperaturlek! Kjøl ned gulldusken og dra den forsiktig over partnerens hud før du plutselig gir dem et kjærlig klaps!

Grepet er solid og de 35 cm lange strimlene er ypperlig for faste eller myke slag. Passer for BDSM-nybegynnere så vel som for de mer erfarne spanking-entusiastene, men bruk alltid utsatyr som dette med forsiktighet.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Guilty Pleasure Flogger m/ Gylden Dusk

Anbefalt tilbehør til Guilty Pleasure Flogger m/ Gylden Dusk

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert Guilty Pleasure Flogger m/ Gylden Dusk ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Mann 30 om Guilty Pleasure Flogger m/ Gylden Dusk
Vurdering
Denne elsket kjæresten min! (Og ikke minst jeg)
Morten om Guilty Pleasure Flogger m/ Gylden Dusk
Vurdering
Kan anbefales
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Guilty Pleasure Flogger m/ Gylden Dusk
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!