Pipedream Extreme - Hannah Harper - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Pipedream Extreme - Hannah Harper

kr 2 390
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
1 på lager
7555
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Hannah Harper gir deg hele sin kropp med denne fantastiske dukken fra Pipedream Extreme serien. Dukken er laget for deg som vil ha noe mer enn de vanlige oppblåsbare dukkene, og her får du detaljer som du garantert vil sette pris på.

Denne oppblåsbare dukken har en realistisk vagina og analåpning, med spennende detaljer som ekte hår og modellerte bryster, hender og føtter. Hannah Harper er kvinnen som alltid er klar for deg - hva venter du på?

Dukkene fra Pipedream Extreme skal ikke blåses opp med elektriske pumper, bruk kun hånd- eller fotpumper (fotpumpe er inkludert i pakken). Dukken rengjøres med en fuktig klut, deretter med desinfiserende middel (f.eks. vibratorrens).

Spesifikasjoner

 • Sexdukker
 • Vekt: 3,41 kg
 • Kropp i vinyl. Hode, hender, bryster og føtter i silikon. Vagina og rumpe i ren TPR-gummi (Fanta Flesh) uten ftalater. Hår i polyester.

Inkludert i esken

 • Hannah Harper oppblåsbar dukke
 • Realistisk vagina og analåpning
 • Fotpumpe og vedlikeholdssett
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Pipedream Extreme - Hannah Harper ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Ola om Pipedream Extreme - Hannah Harper
Vurdering
Etter å ha prøvd denne blir ikke en vanlig vagina det samme lenger. Stemningen blir helt annerledes når du får hele pakka med armer, bein, bryster og et ansikt. Hanna Harper har to store velformede bryster og et veldig pent ansikt som gjør alt mer realistisk og tenningen større. Et tips er å kle henne opp med undertøy eller en kjole før det blir action. Er også mulig å sette på henne en strap-on for den som vil bli tatt av en dame.
Eneste minus synes jeg er at det ikke er like enkelt å få inn og ut anus og vagina, men med litt glidemiddel og tålmodighet går det greit. Får å unge flekker på underlag så legg noe under henne da kanalen mellom vagina og anus gjør at glidemiddel og smøring som er litt tynn renner gjennom.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Pipedream Extreme - Hannah Harper
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!