Fifty Shades of Gray - Spankingstrømper - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Fifty Shades of Gray - Spankingstrømper

Str. One Size
kr 179
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
Bestilt fra lev.
11770
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Silkeglatt, blank og svart. Disse strømpebuksene fra Fifty Shades of Grey sin Captivate-kolleksjon ser ut som alle andre strømpebukser helt til du letter på skjørtet eller snur deg for å avsløre din vakre nakne bakdel!

Super sexy og perfekte for spankinglek. OG du kan være sikker p åat de bringer litt Ana-og-Christian-inspirer stemning inn på soverommet deres. Stretchy og behagelig er de også. Det svarte stoffet har en subtil glanseffekt, noe som setter beina i fokus. Dette erotiske tilbehøret har åpen bak og skritt, og er perfekt for bruk under erotisk lek, sex og spanking.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Fifty Shades of Gray - Spankingstrømper

Anbefalt tilbehør til Fifty Shades of Gray - Spankingstrømper

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Fifty Shades of Gray - Spankingstrømper ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Kvinne 34 om Fifty Shades of Gray - Spankingstrømper
Vurdering
Super lekker!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades of Gray - Spankingstrømper
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!