Leg Avenue Hvite Strømper med sløyfe Hvit - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Leg Avenue Hvite Strømper med sløyfe

Str. One Size
kr 98
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Farge:
Varenr.:
Bestilt fra lev.
Hvit
6809
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Søte strømper med hvite sløyfer øverst på låret. Perfekt for en uskyldig look når du skal forføre din partner, eller som tilbehør til en søt kjole.

Ser du etter sexy og oppsiktsvekkende undertøy, kostymer eller sko er Leg Avenue merket for deg. Produsenten startet med produksjon av strømper på 80-tallet, men utvidet fort sortimentet til å dekke både sexy undertøy og kostymer. Leg Avenue er kjent for å være meget nøye på kvalitet og design, med mål om å oppfylle alle kvinners motefantasier.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Leg Avenue Hvite Strømper med sløyfe

Anbefalt tilbehør til Leg Avenue Hvite Strømper med sløyfe

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Leg Avenue Hvite Strømper med sløyfe. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Leg Avenue Hvite Strømper med sløyfe
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!