Fifty Shades of Grey - Inner Goddess Pleasure Balls - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Fifty Shades of Grey - Inner Goddess Pleasure Balls

kr 298
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
6965
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Kegelkuler i metall for deilig stimulering og trening av bekkenmusklene. De relativt tunge kulene vil gi et konstant press mot bekkenbunnsmuskulaturen, det gir effektiv trening og en god, pirrende følelse. Inner Goddess består av to metallkuler på en snor, når kulene er ført inn i vagina vil vekten kreve at du holder dem på plass med bekkenmusklene.

Trening av bekkenbunnsmuskulaturen er viktig for å forebygge urinveislekkasjer, samtidig som du får mer kontroll og et bedre utgangspunkt for trening av kjernemuskulaturen. Du vil kunne bruke underlivet mer aktivt ved samleie, det føles godt både for deg og din partner. Få minutter med trening gir god effekt!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Fifty Shades of Grey - Inner Goddess Pleasure Balls
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Fifty Shades of Grey - Inner Goddess Pleasure Balls. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades of Grey - Inner Goddess Pleasure Balls
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!