Whipped - Brian Bondagesett for madrassen - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Whipped - Brian Bondagesett for madrassen

kr 349
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12781
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Bind partneren din fast med dette settet fra Whipped-kolleksjonen!

Produktinformasjon

Bind partneren din fast med dette settet fra Whipped-kolleksjonen. Settet består av kraftige stropper som går rundt madrassen, et sett med håndjern og et sett med ankelmansjetter. Mansjettene har alltid en perfekt passform fordi de lett kan justeres med spennene og borrelåsremmene. Når alt er på plass, har du full kontroll over partneren din. Bruk fantasien og ha de mest spennende lekene!

Bind din partner til senga og slipp fantasien fri, eller nyt følelsen av å være totalt underlagt din partners vilje. Bondagesettet er perfekt å kombinere med annet bondageutstyr, som masker, paddles, fjærkilere eller lignende.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Whipped - Brian Bondagesett for madrassen
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Whipped - Brian Bondagesett for madrassen. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Whipped - Brian Bondagesett for madrassen
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!