Brystvorte vibrator (2 stk.) - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Brystvorte vibrator (2 stk.)

kr 79
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
3301
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Brystvorte vibrator er en liten hendig sak for de som vil ha stimulering på brystvortene, mens man kan ha hendene fri til andre områder:) Vibratorene er i silikon som er helt fri for giftstoffer. Disse vil sette seg fast til brystet selv, slik at du slipper å holde de der. Av/på knappen er på siden av vibratoren, det er en liten hvit knapp, trykk på den og det er bare og nyyyte. NB: Glidemiddel: Alle ’’leketøy’’ vil forandre karakter fra BRA til GOD, ved bruk av et godt glidemiddel. NB: Virker så lenge batteriene fungerer. Det går ikke an å bytte batterier på dette produktet. Da alle bryster har forskjellige former så kan ikke produsenten garantere at de vil veste seg på alle bryster.

Inkludert i esken

  • Brystvorte vibrator (2 stk.)
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Brystvorte vibrator (2 stk.) ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Bb om Brystvorte vibrator (2 stk.)
Vurdering
Prøvde å anmelde en haug med produkter, men ingen av anmeldelsene mine på de produktene som jeg ga lavere stjerner på ble publisert på siden! Kun de jeg ga mange hjerter på. Sensurerer dere anmeldelse eller?

Dette produktet funker ikke. Lav vibrasjon og festet seg ikke på brystene. Rett i søpla.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Brystvorte vibrator (2 stk.)
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!