Strap-On-Me - Dual Density Bendable Dildo Purple L - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Strap-On-Me - Dual Density Bendable Dildo Purple L

kr 859
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12699
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Flaggskipmerket til Strap-on-me er en samling med dildoer laget av Double Density Memory Foam (minneskum) og de er en sann hyllest til nytelse i sitt reneste uttrykk! Den tilpasser seg perfekt til alle posisjoner og til din anatomi for en skreddersydd nytelse. Dens innovative tekstur, mellom smidighet og fasthet, garanterer kvaliteten og holdbarheten til produktet.

Laget av støpt silikon, vil denne dildoen med Double Density glede deg med sin mykhet og ultrarealistiske tekstur. Dildoen er sammensatt av et første lag med mykt silikon, som dekker en mer stiv kjerne med minneskum (memory foam), for en unik følelse.

Den hjerteformede sugekoppen lar deg feste den til nærmest hver eneste overflate. For mer eventyr kan du kombinere den med en strap-on-me sele og oppdage et helt nytt spennende spill... Pegging!

Denne dildoen er den litt større utgaven, med ca 3,7 cm i diameter og en lengde på ca 19 cm. Dette gjør den perfekt for viderekomne innenfor strap-on- og dildolek.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Strap-On-Me - Dual Density Bendable Dildo Purple L
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Strap-On-Me - Dual Density Bendable Dildo Purple L. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Strap-On-Me - Dual Density Bendable Dildo Purple L
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!