ElectraStim - AXIS Electro Stimulator Kontrollenhet - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

ElectraStim - AXIS Electro Stimulator Kontrollenhet

kr 3 990
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
10994
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:
AXIS fra ElectraStim er verdens mest allsidige kontrollenhet for elektrosex. ElectraStim har inkludert en lang rekke sensorer slik at du får friheten til å velge hvordan din opplevelse skal være. Styr AXIS med knapper, et vink med hånden, med stemmen din eller til og med nærheten til din partners kropp!

Produktinformasjon

AXIS fra ElectraStim er verdens mest allsidige kontrollenhet for elektrosex. ElectraStim har inkludert en lang rekke sensorer slik at du får friheten til å velge hvordan din opplevelse skal være. Styr AXIS med knapper, et vink med hånden, med stemmen din eller til og med nærheten til din partners kropp!

AXIS har to utganger for tilbehør som vibratorer, paddles, analplugger, vaginakuler, penisringer og mye mer. Hver utgang har hele 50 intensitetsnivåer slik at du kan få alt fra forsiktig stimulering til intense bølger du kjenner gjennom hele kroppen. Du kan koble til 4 unipolare eller 2 bipolare sexleketøy samtidig, og hver kanal har separate kontroller. Med hele 7 ulike Play Moduser sikrer du at hver eneste runde med AXIS gir deg nye impulser.

WAVE gir deg 11 ulike bølger og massasjerytmer som gjør jobben for deg. Bare velg ønsket program så gjør AXIS resten.

PULSE er et mer intenst program for deg som liker mer presis stimulering som virkelig får musklene til å jobbe. Her kan du velge mellom 12 forskjellige pulseringsmønstre.

FLICK bruker tre akselerometere for å gjøre dine bevegelser om til deilige impulser. Flick er oppdatert og gjort enda bedre slik at du kan nyte virtuell spanking eller wanking med AXIS.

TILT gjør akkurat det - bøy AXIS fremover for å øke intensiteten, eller bakover for å dempe den. Her kan du lage personlige programmer som virkelig setter kroppen i spenn! Du kan velge mellom 5 ulike typer TILT-effekter.

PROXIMITY bruker en unik sensor til å måle hvor nær AXIS er til din eller din partners kropp! Det gir en mer personlig opplevelse hvor du kan la AXIS gli over kroppen og løfte eller senke den for en intens og erotisk opplevelse. Du kan velge mellom 5 ulike PROXIMITY-effekter.

MICROPHONE bruker mikrofonen i AXIS slik at du kan styre impulsene med din egen stemme! Mikrofonen er så følsom at ElectraStim har inkludert 10 nivåer og 5 effekter for variert stimulering.

LINE IN bruker en standard 3,5 mm stereokabel som du kan koble til telefonen, PCen eller stereoanlegget og styre AXIS med musikken. Du kan velge mellom 5 ulike LINE IN-effekter.

I tillegg til de 7 ulike Play Modusene kan AXIS kontrolleres med håndbevegelser: sveip hånden horisontalt eller vertikalt over AXIS for å justere intensitet på én eller begge kanalene. Du kan også bla i menyene med enkle håndbevgelser. AXIS har en innebygd treningsmodus slik at du kan øve på bevegelsene før du bruker de i virkeligheten - det kan være greit når du leker med kraftige impulser!

AXIS inkluderer alt du trenger for å komme i gang med elektrosex, men for å få mest mulig ut av enheten anbefaler vi spennende tilbehør fra ElectraStim. Se under for noen av våre favoritter, eller bla i menyen til venstre for et større utvalg. AXIS vil også få oppdateringer fra ElectraStim med jevne mellomrom, last ned nye oppdateringer fra www.electrastim.com/axis.

Spesifikasjoner

 • Elektrosex fra ElectraStim
 • Modell: EM200
 • Batteritid: ca. 2 - 6 timer avhengig av nivå
 • Ladetid: ca. 1 time til 80% batterinivå

Inkludert i esken

 • ElectraStim Axis Kontrollenhet (EM200)
 • Polstret oppbevaringsetui
 • Belteklips
 • USB data- og ladekabel
 • Stereo Line-in kabel 3,5 mm
 • 2 stk. ElectraStim-kabler for tilbehør
 • 4 stk. strømførende puter
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert ElectraStim - AXIS Electro Stimulator Kontrollenhet. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

ElectraStim - AXIS Electro Stimulator Kontrollenhet
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.