ElectraStim - Sirius Prostatastimulator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Produktinformasjon

Sirius er utviklet spesielt for deg som vil ha en utsøkt opplevelse ved stimulering av prostata. Hele skaftet er dekket av medisinsk silikon med elektriske kontaktflater som sender impulsene rett mot dine mest sensitive områder. Sirius er formet slik at den også stimulerer perineum, området mellom testiklene og anus, for det lille ekstra når du skal kose deg alene eller sammen med en partner.

Sirius er bøyelig og kan formes slik at den treffer akkurat der det kjennes best. Den fløyelsmyke overflaten glir lett inn, selv for deg som ikke har prøvd anallek tidligere. Bruk gjerne litt glidemiddel for en enda bedre opplevelse.

Sirius har doble kontaktpunkter slik at du kan velge om du vil sende de elektriske impulsene mot prostata eller perineum, har du to kontrollenheter eller en kontrollenhet med doble utganger kan du bruke begge punktene samtidig.

ElectraStim er elektrosex på sitt beste! Utviklet i England av spesialister innen muskelstimulasjon, ElectraStim tilbyr utstyr i høy kvalitet med stort utvalg i tilbehør for de eventyrlystne.

Viktig informasjon

Krever en kontrollenhet fra ElectraStim, se anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner

  • Lengde, anal: 10,0 cm
  • Tykkelse: 3,4 cm
  • Dekket av medisinsk silikon uten ftalater

Inkludert i esken

  • ElectraStim - Sirius Prostatastimulator

Anbefalt tilbehør til ElectraStim - Sirius Prostatastimulator

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert ElectraStim - Sirius Prostatastimulator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

ElectraStim - Sirius Prostatastimulator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.