Mai Lubigel Strawberry med vibrerende effekt - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Mai Lubigel Strawberry med vibrerende effekt

kr 298
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
11659
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Opplev magien med Lubigel vibrerende glidemiddel og de spennende egenskapene som gjør at du får ekstra stimulering i de mest intime øyeblikkene, takket være aktive ingredienser fra planter fra regnskogen i Amazonas.

I starten vil du kjenne en kribling som vil øke i intensitet og til slutt gi deg små mikrosjokk av lyst og spenning! Mai Lubigel har smak av deilige jordbær.

Bruk 1 til 2 dråper på intimområdet og nyt en vibrerende og sensasjonell opplevelse! Effekten varer i ca. 15 til 20 minutter, avhengig av mengde og personlig følsomhet. Bruk den forsiktig da effekten kan være ganske intens!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Mai Lubigel Strawberry med vibrerende effekt
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Mai Lubigel Strawberry med vibrerende effekt. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Mai Lubigel Strawberry med vibrerende effekt
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!