pjur Woman Selection Gavesett - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

pjur Woman Selection Gavesett

kr 249
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12502
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

3 glidemiddel for sex, sexleketøy og de gode følelsene.

Produktinformasjon

Woman Selection er gavesettet for deg som vil ha det beste. Du får de 3 beste glidemidlene fra pjur i et rimelig og vakkert gavesett. Kvinnen i ditt liv vil elske pjur Woman, pjur Woman Nude og pjur Woman Aloe - glidemiddel utviklet spesielt for kvinner, med fokus på hennes behov.

pjur Woman er et silikonbasert glidemiddel som er fantastisk til sex. Den myke formelen inviterer til spennende lek og fantasifull kos, med langvarig og effektiv glid som også kan brukes i dusjen eller i badekaret.

pjur Woman Nude er et vannbasert glidemiddel med en eksklusiv formel uten konserveringsmidler, parabaner eller glycerin - ren glid uten bekymringer for alle typer sex og til alle typer sexleketøy.

pjur Woman Aloe er et vannbasert glidemiddel med fuktighetsgivende og pleiende Aloe Vera spesielt utviklet for deg som setter pris på den trygge og gode følelsen du får med et premium glidemiddel. Kan trygt brukes med alle typer sexleketøy.

Woman Selection gir deg utsøkt glid til alle typer sex fra en av verdens mest kjente produsenter av glidemiddel. Utviklet spesielt til deg med vagina, med fokus på den trygge og gode opplevelsen uansett hvordan du liker å ha sex.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • pjur Woman 30 ml
  • pjur Woman Nude 30 ml
  • pjur Woman Aloe 30 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert pjur Woman Selection Gavesett. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

pjur Woman Selection Gavesett
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!