Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Sex au Naturel - Neutral Vannbasert Glidemiddel 30 ml

kr 219
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12380
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Vannbasert glidemiddel med naturlige ingredienser for bedre og mer stimulerende sex.

Produktinformasjon

Glidemiddelet for deg som vil beholde kroppens naturlige balanse, tilføre huden fuktighet og ha bedre og mer stimulerende sex. Gjør valget av glidemiddel like viktig som alt annet vi bruker på huden, velg Sex au Naturel!

Et glidemiddel er ikke bare en problemløser, det er en mester innen seksuell velvære. Sex au Naturel Neutral er et vannbasert glidemiddel med naturlige ingredienser utvalgt med samme krav som til de mest eksklusive hudpleieprodukter - for å matche din naturlige glid uten tilsetning av parfyme eller andre dufter, fargestoffer eller sukkerholdige ingredienser. Glidemiddelet er dermatologisk testet og pH-optimalisert for bruk i intimsonen.

Sex au Naturel Neutral er utviklet for å gi maksimal effekt gjennom naturlige ingredienser og en formel som utnytter effekten av osmolalitet. Osmolalitet er en verdi som beskriver hvor konsentrerte molekylene i glidemiddelet er i forhold til det du bruker det på. For eksempel er osmolaliteten til en sunn vagina 370±40 mOsm/Kg. Mange glidemidler har en mye høyere osmolalitet, noe som vil trekke fuktigheten ut av huden og motvirke effekten av de fuktighetsgivende ingrediensene. Sex au Naturel Neutral har en osmolalitet på 380 mOsm/Kg, altså det samme som kroppens naturlige fuktighet.

Naturlige ingredienser kjennetegner Sex au Naturel fra Bijoux Indiscrets. Kvalitet på høyde med de mest eksklusive hudpleieprodukter og lang erfaring med seksuell velvære gir deg lindring som ikke forstyrrer din naturlige balanse.

Spesifikasjoner

 • Glidemiddel fra Bijoux Indiscrets
 • Volum: 30 ml
 • Holdbarhet: 3 måneder etter åpning
 • Ingredienser: Aqua, Sorbitol, HydroXyethylcellulose, Sodium Lactate, Sodium Benzoate, Lactic Acid
 • Vegansk

Inkludert i esken

 • Sex au Naturel - Neutral Vannbasert Glidemiddel 30 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Sex au Naturel - Neutral Vannbasert Glidemiddel 30 ml. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Sex au Naturel - Neutral Vannbasert Glidemiddel 30 ml
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.