Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
200 kroner i rabatt ved kjøp over 500 kroner - bruk rabattkoden NYTSPRING! Tilbudet gjelder kun ut mandag 22. april!200 kroner i rabatt med NYTSPRING - kun tom. 22.04!
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Fun Factory Manta Herrevibrator

kr 1 229
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (3)
Lager:
Farge:
Varenr.:
5+ på lager
Moss Green
10601
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

En herrevibrator designet for par! Manta fra Fun Factory er en kraftig vibrator som omfavner penis med tykke vinger i ren silikon. Bruk den alene som en ren vibrator, kombiner den med en blowjob for ekstra intens stimulering, eller bruk Manta til å gjøre din penis om til en vibrator når dere har sex!

Manta er oppladbar, 100 vanntett og nesten helt lydløs. Dype, rumlende vibrasjoner gir ekstra intens stimulering, spesielt når du legger Manta rundt penishodet. For mange kan det nesten bli for intenst, derfor anbefaler Fun Factory at man bruker et vannbasert glidemiddel - i hvert fall de første gangene du bruker Manta.

De tykke vingene i ren medisinsk silikon gjør det enkelt å kombinere Manta med andre aktiviteter. Legg Manta rundt penis når du har sex så får partneren din også nyte godt av vibrasjonene, eller la vingene gli over partnerens mest følsomme områder og nyt hans eller hennes reaksjoner. Manta er kompakt nok til å kunne brukes i de fleste stillinger, ulikt de fleste andre vibratorer for menn.

Lang batteritid, kompakt design og diskré utforming gjør Manta til en fantastisk vibrator for alle med en penis!

Spesifikasjoner

 • Herrevibrator fra Fun Factory
 • Lengde: ca. 18,0 cm
 • Diameter, kanal: ca. 3,0 cm (elastisk)
 • Batteritid: opptil 120 min
 • Materiale: Vibrator i medisinsk silikon, med base i ABS-plast.

Inkludert i esken

 • Fun Factory Manta
 • USB-ladekabel
 • Illustrert brukerveiledning
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 3 )

Våre kunder har vurdert Fun Factory Manta Herrevibrator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
(...) om Fun Factory Manta Herrevibrator
Vurdering
Jeg pleier ikke å skrive omdømmen om sexleketøy men denne fortjener noen ord. Fikk min idag og dette er det råeste jeg opplevd! Jeg er ikke veldig følsom så det skal litt til for å påvirke meg, men Manta sine vibrasjoner går rett gjennom penis og sprer seg ut til helt andre plasser føles det som. Måttet ærlig talt skru den av etter få sekunder for å ikke komme med én gang...
Den er verdt hver eneste krone!!
PrøvendeMann om Fun Factory Manta Herrevibrator
Vurdering
Manta en er leketøyet en hver mann fortjener. Med denne kom jeg flere ganger etter hverandre og følte jeg fikk tømt meg mye mer enn vanlig onanering. Denne treffer virkelig godt og sitter bra rundt skaftet både ved hurtig og langsom bruk. De forskjellig rytmene i den er kjempe spennende og her finner man noe for alle man. Etter å hp eksperimentert litt, kan den virkelig brukes både under og ovenfra penis. Denne er verdt sin pris. Virkelig det beste leketøy for en mann.
Fredrik&Nina(23) om Fun Factory Manta Herrevibrator
Vurdering
Jeg som mann var i utgangspunktet skeptisk til Manta. Vibrasjon har ikke gitt meg noe spesielt, FØR NÅ! Manta er en helt sinnsyk maskin med en vibrasjon vi aldri har kjent lignende til før. Både jeg og dama ble voldsomt imponert av kraften i Manta. Den støyer lite og har tastelåsfunksjon, så den er fin å ta med seg på tur! Den fungerer svært godt til par siden den passer godt rundt penis under samleie, samtidig som den kan stimulere klitoris på dama. Det buede designet gjør at den ikke blir i veien under samleie og det løfter virkelig opplevelsen 10 hakk! Den fungerer også godt til å pirre partneren din,nesten litt for godt! Skal du kjøpe ETT leketøy for par anbefaler vi denne sterkt. Orgasmegaranti!!!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fun Factory Manta Herrevibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.