Je Joue Ami Progressivt Kegelsett (3 stk kegelkuler) Rosa - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 3. oktober.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 03.10!

Je Joue Ami Progressivt Kegelsett (3 stk kegelkuler)

kr 759
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Farge:
Varenr.:
1 på lager
Rosa
11663
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Je Joue Ami er et kegeltreningssett med 3 progressivt mer krevende vekter – fra en myk enkel kule til harde og tunge dobbelkuler som styrker bekkenhelsen og gjør det mulig med dypere og mer intense orgasmer!

Tenk på Je Joue Ami som en personlig trener for bekkenmuskulaturen din. Du trener styrke mens du gjør dine hverdagslige gjøremål, og det føles bra i tillegg! Ikke rart et sett med Ami blir kjøpt hvert 15 min. på verdensbasis!

Je Joue Ami er designet i fløyelsmyk silikon for at de skal være så komfortable som mulig å bruke. Sterkere bekkenmuskler gir deg økt sensitivitet, mer intense orgasmer og du vil få mer kontroll over egen nytelse. Du får ikke bare en god treningsøkt; Ami er laget med små rumlende baller på innsiden som beveger seg mens du trener. Både deilig og praktisk!

Je Joue Ami kan brukes til mange ulike formål, både for å øke din egen helse og nytelse, og for å gi din partner økt nytelse når dere har sex. Du får også økt blærekontroll, og hvis du bruker Ami før du blir gravid kan de hjelpe musklene til å bli klare for fødselen og tiden etterpå. Det er bare fordeler med kegeltrening, og Ami er noe av det beste på markedet i dag!

Spesifikasjoner

 • Kegelkuler fra Je Joue
 • Ami 1, kegelkule: ca. 3,9 cm tykk (54 g)
 • Ami 2, kegelkuler: ca. 3,5 cm tykke (73 g)
 • Ami 3, kegelkuler: ca. 2,9 cm tykke (99 g)
 • Materiale: Silikon

Inkludert i esken

 • Je Joue Ami Progressivt Kegelsett (3 stk kegelkuler)
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Je Joue Ami Progressivt Kegelsett (3 stk kegelkuler). Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Je Joue Ami Progressivt Kegelsett (3 stk kegelkuler)
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!