Fantasy For Her - Remote Silicone Please-Her - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Fantasy For Her - Remote Silicone Please-Her

kr 598
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
10722
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Fjernstyrt trusevibrator for spennende og diskré parlek - tør du ha den med på neste date? Gi fjernkontrollen til din partner eller bruk den selv for pirrende stimulering uansett hvor du er. Den lille vibratoren er laget i fløyelsmyk silikon som føles behagelig selv ved lengre tids bruk.

Please-Her vibratoren er oppladbar, 100% vanntett og nesten helt lydløs i bruk. Velg mellom 9 ulike vibrasjonstyper som kan styres fra selve vibratoren eller med den trådløse fjernkontrollen. Hvor spennende hadde det ikke vært å bruke vibratoren på neste middagsdate? Please-Her er også en fantastisk gave til noen du er glad i, perfekt for par som vil ha mer spenning og bedre sex!

Fantasy For Her gir deg de beste sexleketøyene i høy kvalitet til gode priser. Det handler det hun vil ha - ekstra god effekt, økt komfort og 100% trygge materialer.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

 • Remote Silicone Please-Her vibrator
 • Trådløs fjernkontroll
 • USB-ladekabel
 • 1 stk. CR2032-batteri
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Fantasy For Her - Remote Silicone Please-Her ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Anonymjente26 om Fantasy For Her - Remote Silicone Please-Her
Vurdering
Så sexy og så utrolig deilig for meg og kjæresten! Dette er det deiligste sexleketøyet jeg eier, fordi man kan gjøre mye gøy med den. Bruke den alene, kjæresten kan bruke den på meg og ikke minst: jeg kan putte den i trusa og gi fjernkontrollen til kjæresten. Selve vibratoren er skikkelig bra! JEg er ofte veldig følsom i starten og trenger kraftig stimuli etterhvert, og denne dekker alle behov. Den fortjener alle stjerner den kan få, jeg elsker den!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fantasy For Her - Remote Silicone Please-Her
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
200 kroner til deg!
Handle for over 500,- og få 200,- avslag på kjøpet ditt! Bruk rabattkoden SEPT200 og spar 200 kr på din ordre! Gjelder kun ett kjøp pr. kunde.
Bruk rabattkoden:
SEPT200
Gjelder ikke Womanizer, We-Vibe eller årets adventskalender fra Nytelse.no, kampanjen varer kun til søndag 19. september.
X