Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Key by Jopen - Pyxis Fingervibrator

kr 639
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
12890
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

En forbløffende formtilpasset tosidig design lover bare spenning fremover!

Produktinformasjon

Det vil være vår lille hemmelighet når du nyter den utrolige gleden av Key by Jopen - Pyxis! Med 5 intense mønstre, er denne nydelige, slanke fingermassasjeren like vakker som du er. Med en innovativ, ergonomisk form laget av myk og luksuriøs kroppssikker silikon, er nytelsen din like tilfredsstillende som den er trygg. En forbløffende formtilpasset tosidig design lover bare spenning fremover!

Pyxis kommer med USB-ladekabel med magnetiske kontakt; den varer helt oppladet i 1,5 til 2 timer. En fullstendig lading tar bare to timer for denne vanntette stunneren. Det er så enkelt å bruke også: bare hold inne i 3 sekunder for å slå av når som helst. Og din Pyxis vil alltid være klar og vente i sin myke, lofrie, luksuriøse oppbevaringspose som er inkludert.

Pyxis er hviskende stille, så du kan holde ting så privat du vil, eller kose deg med en partner. Uansett hva du velger, vil opplevelsen din bli spennende. Føl, slapp av, nyt og få utrolig med spenning av Pyxis. Denne vakre massasjeapparatet er klar når du har lyst til å nå toppen av nytelse!

Du vil føle deg stimulert, sensuelt fornøyd og henrykt over den uforglemmelige opplevelsen Pyxis tilbyr! Pyxis er bygget for å tilfredsstille. Og denne sofistikerte fingervibratoren er bare en av mange veldesignede Jopen intime produkter av høy kvalitet.

Pyxis Fingervibrator er din måte å låse opp døren til det mest fantastiske soveromseventyret. Utforsk deg selv på egenhånd eller nyt den sammen med en partner. Uansett, nyt en sensuell fest. Og når nytelsen legges bort for natten, kan du slappe av - denne nydelige fingervibratoren har sin egen myke, lofrie bæreveske som betyr at når du vil unne deg, er Pyxis der for å sikre at du er fornøyd!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Key by Jopen - Pyxis Fingervibrator
  • USB-ladekabel
  • Oppbevaringspose
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Key by Jopen - Pyxis Fingervibrator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Key by Jopen - Pyxis Fingervibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!