Rocks-Off Ellipse Klitorisvibrator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Rocks-Off Ellipse Klitorisvibrator

kr 339
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
11988
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Rocks-Off Elllipse er en deilig fløyelsmyk klitorisvibrator som jobber med presisjon for å treffe akkurat riktig mot klitoris, og sender deg inn i en deilig orgasme!

Elegante linjer og følelse av myk fløyel. Denne klitorisvibratoren er designet for å være ergonomisk og er laget med omhu for å møte dine intime behov. Ellipse har sterke vibrasjoner i sine 10 ulike modus og disse kan du nyte til det fulle!

En klitorisvibrator burde være i nattbordsskuffen til alle med klitoris. Den er perfekt for deilige alenestunder og som et ekstra verktøy i parsex. Den er liten, hendig og blir gjerne med deg på reise!

Ellipse kan du ta ut batteriet av så er den 100 % reisesikker. Ingen ledninger, ingen styr. Bare et AAA-batteri (medfølger) som jobber på med all sin kraft. Ellipse er også 100 % vanntett, så denne ville vi anbefale deg å snike med i badekaret eller boblebadet!

NB: Husk å fjerne papirlappen over batteriet før bruk. La rullen rundt batteriet sitte i.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Rocks-Off Ellipse Klitorisvibrator
  • 1 stk. AAA-batteri
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Rocks-Off Ellipse Klitorisvibrator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Tinka om Rocks-Off Ellipse Klitorisvibrator
Vurdering
Denne serien er så villt lekker! Deilig vibrasjoner og orgasmegaranti!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Rocks-Off Ellipse Klitorisvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!