Womanizer Liberty 5th Anniversary Edition - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Womanizer Liberty 5th Anniversary Edition

kr 995 kr 1 309
 • Anonym levering
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (3)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11152
Kampanje
 • Anonym levering
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • HeltHjem i postkassen
Hos oss får du alltid:
Womanizer Liberty 5th Anniversary Edition i eksklusiv perlehvitt i anledning Womanizers 5-års jubileum! Womanizer Liberty med Pleasure Air Technology stimulerer klitoris med trykkbølger! Liberty har et svært diskré design og leveres med et hendig reisedeksel for ekstra beskyttelse.

Produktinformasjon

Womanizer Liberty 5th Anniversary Edition i eksklusiv perlehvitt i anledning Womanizers 5-års jubileum! Womanizer Liberty med Pleasure Air Technology stimulerer klitoris med trykkbølger! Liberty har et svært diskré design og leveres med et hendig reisedeksel for ekstra beskyttelse.

Womanizer stimulerer klitoris med trykkbølger, det gir en unik effekt som kan gi orgasmer selv til deg som sliter med å komme med vanlige sexleketøy. Womanizer Liberty har 6 ulike intensitetsnivåer for variert stimulering, du velger selv om du vil nyte myke og rolige pulseringer eller komme på rekordtid med dype og intense bølger du kjenner gjennom hele kroppen! Womanizer Liberty er 100% vanntett og kan fint nytes i dusjen eller badekaret.

Womanizer Liberty har samme avanserte teknologi som Womanizer Premium og Classic. I bruk er den relativt stillegående, spesielt når du legger den mot klitoris. Merk at Womanizer Liberty slår seg av automatisk etter 30 minutter for å unngå overoppheting. Når motoren har fått kjølt seg ned en liten stund er den klar for bruk igjen.

Fortsatt ikke overbevist? 50 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve den originale Womanizer, hele 73%(!) fikk multiorgasmer, og utrolige 98% ville gjerne kjøpe sin egen Womanizer etter testen! Nye Womanizer Liberty er mindre, enklere og like stillegående som sine større søsken - ser du etter en liten og effektiv klitorisstimulator er Liberty vårt førstevalg!

Kampanje

Kjøp Womanizer Liberty 5th Anniversary Edition nå og få med gratis glidemiddel og antibakteriell rens til en verdi av kr 308!

Spesifikasjoner

 • Womanizer fra Womanizer
 • Lengde: ca. 10,4 cm
 • Bredde: ca. 5,5 cm
 • Vekt: ca. 90 g
 • Batteritid: ca. 120 min (60 min ladetid)
 • Materiale: Womanizer Liberty i ABS-plast, klitorishetter i ren silikon.

Inkludert i esken

 • Womanizer Liberty
 • Magnetisk deksel
 • 2 stk. silikonhetter
 • USB-ladekabel
 • Oppbevaringspose
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 3 )

Våre kunder har vurdert Womanizer Liberty 5th Anniversary Edition ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
powe om Womanizer Liberty 5th Anniversary Edition
Vurdering
Denne kom som ett friskt pust, men husk å ladde den -) hun kom raskt og deilig, anbefales +++
Ord kan ikke hjelpe deg her om Womanizer Liberty 5th Anniversary Edition
Vurdering
Oh.. my.. orgasm.

Jeg har alltid slitet med å komme. Men denne lille nette saken har gjort det til en lek. Nå klarer jeg det på lynrask tid i forhold til tidligere.

Gleder meg like mye hver gang det er tid for litt womanizer. :)
Anett19 om Womanizer Liberty 5th Anniversary Edition
Vurdering
Tuller?! Jeg er utrolig fornøyd med Womanizer Liberty! Den er skikkelig deilig og ga meg orgasme, aldri hatt det sånn før!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Womanizer Liberty 5th Anniversary Edition
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.