Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Kampanje

Womanizer Liberty - Klitorispakka

kr 1 743
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
12936
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Alt du trenger for en heftig opplevelse, enten alene eller sammen med partner!

Produktinformasjon

Våre eksperter har satt sammen den perfekte komboen for intense orgasmer og utrolig nytelse! Pakken består av Womanizer Liberty, Stay On Orgasmegel, og vibratoren Stay Intense! Alt du trenger for en heftig opplevelse, enten alene eller sammen med partner!

Womanizer Liberty har samme avanserte teknologi som Womanizer Premium og Classic. I bruk er den relativt stillegående, spesielt når du legger den mot klitoris. Merk at Womanizer Liberty slår seg av automatisk etter 30 minutter for å unngå overoppheting. Når motoren har fått kjølt seg ned en liten stund er den klar for bruk igjen.

Fortsatt ikke overbevist? 50 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve den originale Womanizer, hele 73%(!) fikk multiorgasmer, og utrolige 98% ville gjerne kjøpe sin egen Womanizer etter testen! Nye Womanizer Liberty er mindre, enklere og like stillegående som sine større søsken - ser du etter en liten og effektiv klitorisstimulator er Liberty vårt førstevalg!

Styrke og presisjon for de perfekte orgasmene! Stay Intense er vår mest effektive vibrator hittil, med en ekstra kraftig motor og hele 10 ulike funksjoner for variert og deilig stimulering.

Stay Intense er laget i hard ABS-plast for mer effektiv overføring av vibrasjonene, med Soft Touch-overflate som føles fantastisk mot huden. 2 vanlige AA-batterier gir deg mer enn nok kraft og brukstid, og med 6 nivåer og 4 fantastiske vibrasjonsrytmer velger du selv hvor intens opplevelsen skal være.

Stay On orgasmegel for kvinner virker stimulerende på intimsonen for økt nytelse og bedre sex. Endelig kan vi tilby vår egen orgasmegel for kvinner! Økt blodtilførsel, stimulering av huden og en kjølende følelse kombineres til en utsøkt opplevelse - hvor lenge klarer du å holde ut?

Kampanje

Vi ønsker at du skal prøve! Prøve noe nytt, prøve noe bedre, og ikke minst; prøve Womanizer! Kommer du ikke? Da får du pengene tilbake! 99% av de som har kjøpt Womanizer skryter av følelsen den gir og orgasmene de oppnår. Vi er derfor 99% sikre på at du vil elske den verdensberømte sugevibratoren og gir deg pengene tilbake dersom du ikke oppnår orgasme! Garantien gjelder ved kjøp av Womanizer fra Nytelse.no fra 20. februar 2023, i 30 dager fra kjøpsdato.
Kampanje

Spesifikasjoner

 • Klitorisvibrator fra Womanizer
 • Mål, Womanizer: ca. 10,4 cm x 5,5 cm (L x B)
 • Materiale, Womanizer: Silikon, ABS-plast
 • Mål, Stay Intense: ca. 16,5 cm x 3,0 cm (L x B)
 • Materiale, Stay Intense: ABS-plast med Soft Touch Overflate
 • Volum, Orgasmegel: 30 ml

Inkludert i esken

 • Womanizer Liberty Red Wine
 • Stay Intense Vibrator
 • Stay On orgasmegel for kvinner 30 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Womanizer Liberty - Klitorispakka. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Womanizer Liberty - Klitorispakka
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.