Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Siste nytt Bestselgere Julekalender 2023!
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Kampanje

Womanizer Liberty Playful-pakka

kr 1 421
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
12943
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Nyt deg selv og nyt hverandre!

Produktinformasjon

Nyt forspillet, nyt hverandre - nyt orgasmen! Denne pakken inneholder alt du trenger for det deiligste forspillet, og den mest intense orgasmen!

Hva er det denne pakka inneholder?

Womanizer stimulerer klitoris med trykkbølger, det gir en unik effekt som kan gi orgasmer selv til deg som sliter med å komme med vanlige sexleketøy. Womanizer Liberty har 6 forskjellige
intensitetsnivåer for variert stimulering, du velger selv om du vil nyte myke og rolige pulseringer eller komme på rekordtid med dype og intense bølger du kjenner gjennom hele kroppen!

Stay On orgasmegel for kvinner virker stimulerende på intimsonen for økt nytelse og bedre sex. Økt blodtilførsel, stimulering av huden og en kjølende følelse kombineres til en utsøkt opplevelse!

Alga glide gir perfekt glid og er et mykt og fyldig glidemiddel som vil minske friksjon og øke nytelsen for alle parter. Dette glidemiddelet blir ikke klissete som mange andre, og kan brukes med latex og alle sexleketøy!

Body Kiss er en deilig olje for massasje og intim moro. Den varmes opp når du gnir den inn i huden og heter opp stemningen samtidig!

Truth or Dare byr på erotisk underholdning og mye moro for de som er glade i sex! Spillet er på norsk. Hvert kort inneholder et utfordrende Truth-spørsmål og en spennende Dare-oppgave som kan være alt fra å mime din ultimate sexfantasi til deilig kroppskontakt med dine medspillere. Spillet er på norsk, og inneholder 69 kort med spørsmål og oppgaver. Prøv Truth or Dare med kjæresten, eller ta frem kortene på vorspiel!

Kampanje

Vi ønsker at du skal prøve! Prøve noe nytt, prøve noe bedre, og ikke minst; prøve Womanizer! Kommer du ikke? Da får du pengene tilbake! 99% av de som har kjøpt Womanizer skryter av følelsen den gir og orgasmene de oppnår. Vi er derfor 99% sikre på at du vil elske den verdensberømte sugevibratoren og gir deg pengene tilbake dersom du ikke oppnår orgasme! Garantien gjelder ved kjøp av Womanizer fra Nytelse.no fra 20. februar 2023, i 30 dager fra kjøpsdato.
Kampanje

Spesifikasjoner

 • Klitorisvibrator fra Womanizer
 • Lengde, Womanizer: ca. 10,4 cm
 • Bredde, Womanizer: ca. 5,5 cm
 • Vekt, Womanizer: ca. 90 g
 • Batteritid: ca. 120 min (60 min ladetid)

Inkludert i esken

 • Womanizer Liberty Pink Rose
 • Alga Glide Vannbasert Glidemiddel100ml
 • Body Kiss Massasjeolje 100ml
 • Stay On Orgasmegel 4ml
 • Truth or Dare Kortspill
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Womanizer Liberty Playful-pakka. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Womanizer Liberty Playful-pakka
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.