Womanizer Premium ECO Klitorisstimulator Rose - Nytelse.no
Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy T-skjorter Sokker Bukser Kostymer
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Womanizer Premium ECO Klitorisstimulator

kr 1 899
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Farge:
Varenr.:
5+ på lager
Rose
11886
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Den helt gjennvinnbare Premium Eco stimulerer klitoris med pulserende trykkbølger!

Produktinformasjon

Å elske planeten vår kan være orgasmisk! Womanizer Premium ECO er det grønneste Pleasure Air-leketøyet som noensinne er utviklet. Premium ECO gir deg den samme fantastiske Pleasure Air-opplevelsen samtidig som du kan være trygg på at miljøet blir ivaretatt.

Womanizer Premium ECO er i utgangspunktet helt lik de vanlige Premium-leketøyene, men med smarte løsninger for deg som tenker grønt. Det unike designet gjør leketøyet 100 resirkulerbart med et utbyttbart batteri, deksel i et nytt og miljøvennlig materiale, og grønnere emballasje. Velg mellom 12 ulike pulseringsnivåer og få hele 4 timer med ren nytelse per lading med det nye og smarte batteriet.

Premium ECO er det første Pleasure Air-leketøyet fra Womanizer i Biolene - et 100 biologisk nedbrytbart materiale som garanterer nytelse for deg og naturen. Biolene er et miljøvennlig alternativ til plast for en fantastisk opplevelse som ikke går på bekostning av miljøet.

Er du klar for en opplevelse som ikke kan beskrives i ord? Pleasure Air Technology fra Womanizer stimulerer klitoris uten berøring. De myke trykkbølgene suger og pulserer i unike rytmer som gir orgasmer du ikke har kjent maken til.

Du slår den på - ingenting skjer. Slapp av, alt er som det skal være. Smart Silence™ er en innovativ teknologi som aktiverer Womanizer Premium ECO når den nærmer seg huden. Den slår seg automatisk av igjen når du løfter den opp. Denne funksjonen lar deg nyte Premium ECO i fred og ro, helt for deg selv.

Det er ikke alltid lett å være miljøbevisst og samtidig nyte livets goder. Du vil gjerne ta de rette valgene, men det kan ofte være vanskelig å finne miljøvennlige alternativer til dine favorittprodukter. Womanizer Premium ECO lar deg nyte den unike Pleasure Air-teknologien med fokus på miljøet. 100 resirkulerbar, lang levetid og smarte funksjoner - Premium ECO er fremtidens sexleketøy!

Spesifikasjoner

 • Klitorisvibrator fra Womanizer
 • Brukerveiledning til Womanizer Premium ECO Klitorisstimulator
 • Mål: 15,5 x 5,0 cm (LxB)
 • Vekt: 159 g
 • Batteritid: ca. 240 min (på midterste nivå, 120 min ladetid)
 • Batteri: Li-Ion 14500 3,7V batteri
 • Materiale: Stimuleringshode i ren silikon, enhet i 100 biologisk nedbrytbar Biolene

Inkludert i esken

 • Womanizer Premium Eco
 • Oppbevaringspose
 • Magnetisk USB-ladekabel
 • Ekstra stimuleringshode (S og M inkludert)
 • Bruksanvisning (engelsk, norsk på nett)
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Womanizer Premium ECO Klitorisstimulator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
GrønneGretha om Womanizer Premium ECO Klitorisstimulator
Vurdering
Jeg har en womanizer fra før og vet akkurat hva jeg gikk til. Nå har jeg hatt Liberty i et år og ville prøve noe nytt! Og da jeg så at Premium kom i en ny versjon så ble det den. Jeg bare digger fargen! Og orgasmene er like gode, om ikke bedre! Den er kraftigere, har flere funksjoner og er stille når man ikke har den rett mot klitten. Anbefales på det sterkeste!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Womanizer Premium ECO Klitorisstimulator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!