Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Kondomer & Graviditetstester

Kjøp kondomer og graviditetstester online - Diskret levering
Enten du er på utkikk etter kondomer eller graviditetstester, har vi et bredt utvalg av pålitelige kvalitetsprodukter til rimelige priser.
Kondomer er den enkleste og mest raffinerte måten å være trygg på. Trygg mot uønsket graviditet, trygg mot kjønnssykdommer og trygg på deg selv. Dessuten kan kondomer være gøy. Vi tilbyr alt fra de klassiske kondomene til mer spesialiserte typer som er tilpasset ulike behov og preferanser. De finnes i et utall varianter som med og uten smak, ulike farger og med forskjellig finish som kan øke følsomheten. Både for deg og partneren din.
Vi har også et bredt utvalg av graviditetstester som er enkle å bruke og gir pålitelige resultater. Enten du ønsker å bekrefte en graviditet eller avkrefte en bekymring, kan du stole på våre produkter.
Vi forstår at personvern er viktig, derfor sender vi alle bestillinger diskret til din dør. Bestill i dag og få produktene du trenger levert raskt og sikkert.
Kjøp dine kondomer og graviditetstester på nett hos oss!
Les mer
Sortering: Bestselgere

Hva er kondomer?


Kondomer er en form for barriere prevensjon som er designet for å forhindre seksuelt overførbare infeksjoner (STIer) og uønsket graviditet. Laget av lateks eller polyuretan, er kondomer rullet på en erigert penis for å blokkere sædceller fra å nå et egg. På den annen side, er en graviditetstest et verktøy som brukes til å bekrefte om en kvinne er gravid eller ikke. Den fungerer ved å oppdage nivåene av hCG, et hormon som kroppen produserer når et befruktet egg fester seg til livmoren.

Hva er graviditetstest?


Graviditetstest et verktøy som brukes til å bekrefte om en kvinne er gravid eller ikke. Den fungerer ved å oppdage nivåene av hCG, et hormon som kroppen produserer når et befruktet egg fester seg til livmoren.
Les mer
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!