Hair and Skin Shimmer Dry Oil - Slow Sex - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Hair and Skin Shimmer Dry Oil - Slow Sex

kr 249
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
2+ på lager
11323
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Fuktighetsgivende olje som tørker raskt og gjør huden myk og glitrende. Spesielt designet for hud og hår, Hair and Skin Shimmer Dry Oil kan brukes overalt på kroppen - også på intimsonene! Oljen består av 75% kokosnøttolje som dufter himmelsk og har en antibakteriell effekt.

Bijoux Indiscrets bruker ikke mikroplast, den glitrende effekten fra Hair and Skin Shimmer Dry Oil oppnås med mica, et naturlig mineral som både er hudvennlig og beskytter miljøet. Kan kombineres med alle typer sexleketøy, men unngå bruk på/med kondomer da oljen kan løse opp latexkondomer.

Slow Sex fra Bijoux Indiscrets er erotisk kosmetikk som gjør forspillet til mer enn det som kommer før sex - det ER sex! Det er berøring, slikking, følelser, lyst, smak og det å la din egen seksualitet få friheten til å bare være - uten grenser eller regler. Alle produktene i serien er 100% veganske, både gluten- og sukkerfrie og ikke testet på dyr.

Spesifikasjoner

 • Kvinnelyst fra Bijoux Indiscrets
 • Volum: 30 ml
 • Ingredienser: Kokosnøttolje, Isopropylmyristat, Sheabutter, Candelillavoks, CI 77019 Mica (glitter), Armoa, Glyserin, Silica, Soyaolje, Squalane, Beta-Sitosterol, Tocoferol (E-vitamin), CI 77891 Titandioksid (glitter), CI 77861 Tinnoksid (glitter).
 • 100% vegansk, sukkerfri, glutenfri og ikke testet på dyr.

Inkludert i esken

 • Hair and Skin Shimmer Dry Oil - Slow Sex
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Hair and Skin Shimmer Dry Oil - Slow Sex. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Hair and Skin Shimmer Dry Oil - Slow Sex
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!