Shunga Body Slide Tantrisk Gelemassasje - Exotic Fruits - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Shunga Body Slide Tantrisk Gelemassasje - Exotic Fruits

kr 298
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Bestilt fra lev.
10916
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Sett med massasjegele og massasjelaken for kropp-til-kropp massasje. I Edo-æraen var dette et rituale Geishaen gjorde for sine mest gavmilde partnere - en intens erotisk opplevelse for to personer. Geleén helles over kroppen, og lar dere gli mot hverandre for en nesten vektløs følelse. Følelsen av hud mot hud gjør selv små kjærtegn til en intens opplevelse.

Settet inneholder to flasker som blandes sammen og gir 4 liter ferdig massasjegele. Det inkluderte massasjelakenet spres over sengen eller gulvet og sørger for at geleen ikke spres overalt. Vi anbefaler et relativt hardt underlag da den superglatte geleen fungerer best med litt kontroll på underlaget. Følelsen av vektløshet gjør det til en helt unik opplevelse som garantert gir mersmak. Gli mot hverandre, nyt følelsen av glatt og myk hud, la fantasien slippe løs...

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • 2 flasker gelemiks som blandes ut med vann
  • 1 massasjelaken (160 x 228 cm)
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Shunga Body Slide Tantrisk Gelemassasje - Exotic Fruits. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Shunga Body Slide Tantrisk Gelemassasje - Exotic Fruits
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!