Ryra Power Massager Wand - Black - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Ryra Power Massager Wand - Black

kr 1 290
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11934
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Ryra gir deg en fullkroppsmassasje du og "musklene" dine sent vil glemme.

Produktinformasjon

En massasjestav er alle kvinners beste venn. Har du en klitoris eller en sår muskel for den saks skyld er en massasjestav alfa omega!

Ryra Power Massager Wand er en elegant og deilig massasjestav laget i silikon og kropssikker ABS-plast. Her er det ingen slitsomme ledninger eller sånt tull. Ryra har 5 vibrasjonsmønster og 3 intensitetsnivåer du kan leke deg med i opptil 3 timer!

Massasjestaven har et fleksibelt hode som gjør at du kommer til der du vil med akkurat riktig vinkel. De ulike vibrasjonene er enkle å justere via knappene på håndtaket. Bare hold PÅ/AV-knappen inne i 3 sekunder for å skru den på og trykk lett for å endre vibrasjonsmønster. bruk + og - knappene for å justere intensiteten.

Spesifikasjoner

 • Massasjestaver
 • Lengde: ca. 29,4 cm
 • Bredde, hode: ca. 5,3 cm
 • Batteritid: opptil 3 timer
 • Materiale: silikon og ABS-plast

Inkludert i esken

 • Ryra Power Massager Wand - Black
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Ryra Power Massager Wand - Black ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Bente om Ryra Power Massager Wand - Black
Vurdering
Den beste massasjestaven jeg noen gang har prøvd og jeg har prød en del!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Ryra Power Massager Wand - Black
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
200 kroner til deg!
Handle for over 500,- og få 200,- avslag på kjøpet ditt! Bruk rabattkoden SEPT200 og spar 200 kr på din ordre! Gjelder kun ett kjøp pr. kunde.
Bruk rabattkoden:
SEPT200
Gjelder ikke Womanizer, We-Vibe eller årets adventskalender fra Nytelse.no, kampanjen varer kun til søndag 19. september.
X