Private To Go - Wet Kitten (selvsmørende) - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 3. oktober.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 03.10!

Private To Go - Wet Kitten (selvsmørende)

kr 219
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
12044
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Wet Kitten To Go fra Private er en kompakt onanihylse i reiseformat, klar til å underholde deg, uansett hvor og når du vil! Det diskrete designet er laget for å gi den ultimate runke- og sugefølelsen. Onanihylsen Wet Kitten er selvsmørende, noe som betyr at du bare trenger å tilsette litt vann for å nyte et glatt eventyr med maksimal glid!

Med myk realistisk tekstur og et behagelig grep, er det et perfekt valg i intim nytelse. Wet Kitten To Go er laget av kvalitetsmaterialer for å sikre holdbarhet, en naturtro opplevelse og enkel rengjøring. Hvis du vil ha den høyeste standarden innen frekk moro, har Private deg - og din manndom - dekket!

Private gir deg en realistisk opplevelse, med deilig silkemykt materiale, spennende stimuleringskanaler og muligheten til å justere sugeeffekten med et lokk i bunnen. Den er også enkel å rengjøre. Ta sleeven ut av boksen og skyll godt med varmt vann. Deretter bruk en antibakteriell såpe/spray. For å få tilbake den realistiske følelsen kan det være lurt å bruke et fornyingspulver.

Private har gitt oss erotikk i verdensklasse siden 1965. Nå har de lansert Private Tube - tro kopier av de mest populære pornostjernene! Private Tube kommer i flere ulike utgaver som alle gir intens og deilig stimulering.

Spesifikasjoner

 • Masturbator fra Private
 • Lengde: ca. 21,0 cm
 • Lengde, kanal: ca. 19,5 cm
 • Bredde: ca. 7,5 cm
 • Materiale: TPR-gummi, boks i PP-Plast

Inkludert i esken

 • Private To Go - Wet Kitten (selvsmørende)
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Private To Go - Wet Kitten (selvsmørende). Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Private To Go - Wet Kitten (selvsmørende)
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!