Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Satisfyer Partner Plus Remote Parvibrator

kr 699
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
10853
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Partner Plus Remote fra Satisfyer gir dere en ekstra deilig opplevelse når dere har sex! Parvibratoren stimulerer klitoris, vagina og penis samtidig - 2 kraftige motorer og 10 ulike vibrasjonsrytmer gir variert stimulering mens dere nyter hverandre.

Partner Plus Remote har en en ergonomisk U-form som sitter godt på plass. Den inkluderte fjernkontrollen lar dere endre vibrasjonsrytmen med et lite klikk, en super oppgradering for par som vil ha et bedre og mer spennende sexliv. Parvibratoren er dekket av fløyelsmyk silikon som føles fantastisk mot huden og er svært enkel å rengjøre etter bruk. Partner Plus Remote er vanntett og kan fint brukes i dusjen eller badekaret.

PS: Partner Plus Remote kan også brukes av henne alene - fjernkontrollen gjør det mulig med pirrende lek enten dere er hjemme eller ute på byen.

For dere som ikke har brukt så mye sexleketøy tidligere er det viktig å ta med et godt glidemiddel for å gjøre opplevelsen bedre. Se under for våre beste anbefalinger.

Spesifikasjoner

 • Parvibrator fra Satisfyer
 • Dimensjoner: ca. 8,8 x 5,3 cm (LxB)
 • Lengde, stav: ca. 7,0 cm
 • Tykkelse, stav: ca. 2,8 cm
 • Materiale: 100% ren silikon med dekorasjoner i ABS-plast.

Inkludert i esken

 • Satisfyer Partner Plus Remote
 • Trådløs fjernkontroll
 • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert Satisfyer Partner Plus Remote Parvibrator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
June om Satisfyer Partner Plus Remote Parvibrator
Vurdering
Sex har blitt så gøy! Jeg får orgasme under samleie og vi koser oss ekstremt mye fra start til slutt. Dette er et deilig leketøy for begge, som gir oss skikkelig gode og intense orgasmer. Hurra!
Par32 om Satisfyer Partner Plus Remote Parvibrator
Vurdering
Veldig kult med et produkt man kan bruke under samleie. Samleie er jo deilig i seg selv, men denne gjør opplevelsen hundre ganger bedre. Jeg ( jenta) får orgasme under samleie og det pleier jeg aldri å få. Denne her var helt magisk og jeg vil anbefale alle å prøve!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Satisfyer Partner Plus Remote Parvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.