Satisfyer Partner Plus Remote Parvibrator - Parvibrator - Nytelse.no
40 60 46 66
Kundeservice, man - fre 8-16

Raske og anonyme leveranser
Din trygghet er viktigst for oss
Nytelse.no er sertifisert hos Trygg E-handel
Satisfyer Partner Plus Remote Parvibrator Parvibrator
Vis større bilde
Vis større bilde
Vis større bilde
Vis større bilde

Satisfyer Partner Plus Remote Parvibrator

Lagerstatus: Bestilt fra leverandør
kr 549
Bestilt fra leverandør

Satisfyer Partner Plus Remote Parvibrator

Partner Plus Remote fra Satisfyer gir dere en ekstra deilig opplevelse når dere har sex! Parvibratoren stimulerer klitoris, vagina og penis samtidig - 2 kraftige motorer og 10 ulike vibrasjonsrytmer gir variert stimulering mens dere nyter hverandre.

Partner Plus Remote har en en ergonomisk U-form som sitter godt på plass. Den inkluderte fjernkontrollen lar dere endre vibrasjonsrytmen med et lite klikk, en super oppgradering for par som vil ha et bedre og mer spennende sexliv. Parvibratoren er dekket av fløyelsmyk silikon som føles fantastisk mot huden og er svært enkel å rengjøre etter bruk. Partner Plus Remote er vanntett og kan fint brukes i dusjen eller badekaret.

PS: Partner Plus Remote kan også brukes av henne alene - fjernkontrollen gjør det mulig med pirrende lek enten dere er hjemme eller ute på byen.

For dere som ikke har brukt så mye sexleketøy tidligere er det viktig å ta med et godt glidemiddel for å gjøre opplevelsen bedre. Se under for våre beste anbefalinger.


Spesifikasjoner:
Dimensjoner: ca. 8,8 x 5,3 cm (LxB)
Lengde, stav: ca. 7,0 cm
Tykkelse, stav: ca. 2,8 cm
Materiale: 100% ren silikon med dekorasjoner i ABS-plast.
Inkludert i esken:
- Satisfyer Partner Plus Remote
- Trådløs fjernkontroll
- USB-ladekabel

Anbefalt tilbehør - Satisfyer Partner Plus Remote Parvibrator

Andre kjøpte også

Kundekommentarer (2)

Vi mener selvfølgelig at Satisfyer Partner Plus Remote Parvibrator er et fantastisk produkt! Ønsker du flere synspunkter har vi mange flotte kunder som gjerne vil dele sine erfaringer med deg, under finner du alle kundekommentarer for dette produktet. Har du egne erfaringer du gjerne vil dele? Registrer kommentar
  • June, 1. okt 2019
    Kundekommentarer
    Sex har blitt så gøy! Jeg får orgasme under samleie og vi koser oss ekstremt mye fra start til slutt. Dette er et deilig leketøy for begge, som gir oss skikkelig gode og intense orgasmer. Hurra!
  • Par32, 12. apr 2019
    Kundekommentarer
    Veldig kult med et produkt man kan bruke under samleie. Samleie er jo deilig i seg selv, men denne gjør opplevelsen hundre ganger bedre. Jeg ( jenta) får orgasme under samleie og det pleier jeg aldri å få. Denne her var helt magisk og jeg vil anbefale alle å prøve!

Registrer kommentar

Vi ønsker å gi våre kunder så mye informasjon som mulig slik at de kan gjøre gode valg, vi blir veldig takknemlige om du kan hjelpe oss med dette. Har du erfaring med dette produktet kan du legge inn dine kommentarer under, både positive og negative erfaringer mottas med takk.
Karakter:
VÅRE MERKEVARER:
Facebook Instagram Youtube Snapchat
Firmainformasjon
Nytelse.no, Bentsrudveien 1B
3083 Holmestrand
Org. nr. 985891974

kundeservice@nytelse.no

facebook.com/NytelseAS

Om oss - Nytelse.no
Nytelse.no har siden 2003 levert erotiske produkter og homeparty over hele landet. Vi har tusenvis av varer på lager, og sender ordre ut samme dag dersom du bestiller før kl. 15:00. Alle pakker er selvfølgelig helt anonyme uten informasjon om avsender.

Les mer om Nytelse.no

Vi godtar kun bestillinger fra personer som er over 18 år.
Alle modeller på denne siden var over 18 år når de ble avbildet.

© 2003 - 2020 Nytelse.no
PrisgarantiMiljøfyrtårn
Inspirasjon
Kundeinformasjon