Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Satisfyer Pro 4 Couples

kr 699
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12850
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Hva venter du på? Satisfyer Pro 4 Couples ser frem til å møte deg.

Produktinformasjon

Pro 4 Couples bringer Satisfyer Air-Pulse-teknologi til partnerskap: Den stimulerer klitoris med trykkbølger, mens begge partnere drar nytte av vibrasjoner fra det innsettbare silikonskaftet ment for G-punkt orgasme.

Satisfyer Pro 4 Couples er en sann nytelse for ham og henne. Den gjensidige stimuleringen vil få deg til å oppleve øktene deres enda mer intenst og gi mye variasjon på soverommet.

Slik fungerer virbatoren: Det smalere skaftet føres inn i skjeden og åpner med 10 intensive vibrasjonsnivåer for en hyggelig introduksjon til en spennende tid sammen. Han kan også sette inn penis slik at du kan nyte mer intens stramhet kombinert med spennende vibrasjoner. Og hun kan også nyte den ekstra stramheten – fordi G-punktet hennes opplever ekstra press med denne lille lekekameraten. Klitorisen hennes stimuleres av den ytre delen av vibratoren med kraftige trykkbølger, som gir den ultimate nytelsen. Nyt en lidenskapelig tid og fantastiske orgasmer som aldri før med denne klitorisvibratoren.

Satisfyer Pro 4 Couples er ikke bare unik med tanke på teknologien, den har også mange andre fordeler. Du kan kontrollere vibrasjonen og trykkbølgeintensiteten separat og velge mellom en rekke forskjellige kombinasjonsalternativer - det har aldri vært så enkelt å legge til variasjon til kjærlighetslivet ditt. Og de hviskestille motorene sørger for uforstyrret nytelse.

Det er ingen grenser for kreativiteten din når du velger et sted for deres gjensidige klimaks fordi Pro 4 Couples er vanntett (IPX7), så det er perfekt for et romantisk boblebad eller i dusjen.

Etter bruk kan den enkelt rengjøres med lunkent vann og såpe eller vibratorrens. Når Satisfyer Pro 4 Couples er utslitt, kan du enkelt lade den opp igjen på en miljøvennlig måte med den medfølgende magnetiske USB-kabelen, så den er klar til bruk igjen.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Satisfyer Pro 4 Couples
  • USB-ladekabel
  • Brukermanual
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Satisfyer Pro 4 Couples. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Satisfyer Pro 4 Couples
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.