Teazers Partner Multifun Parvibrator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Teazers Partner Multifun Parvibrator

kr 509
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12976
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Masturbator og klitorisstimulator i én og samme leketøy!

Produktinformasjon

Med denne unike parvibratoren kan dere begge glede dere over et spennende nytt leketøy! Siden med ring kan brukes som masturbator ved å skyve ringen rundt penis og bevege den sakte opp og ned. De to tuppene på ringen kan også brukes til målrettet stimulering av for eksempel klitoris.

Trykk og hold den øverste knappen i noen sekunder for å slå på leken. Et lys vil lyse når den er på. Trykk på den øverste knappen for å skru opp intensiteten og den nederste knappen for å skru ned igjen. Trykk og hold den nederste knappen i noen sekunder for å slå av leken. Denne leken er oppladbar med den medfølgende USB-kabelen. Bruk en vibratorrens etter bruk for å rengjøre leken.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Teazers Partner Multifun Parvibrator
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Teazers Partner Multifun Parvibrator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Teazers Partner Multifun Parvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!