Fifty Shades of Grey - Fjernstyrt Penisring - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Fifty Shades of Grey - Fjernstyrt Penisring

kr 899
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
11242
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Utforsk enda mer nytelse sammen med denne fløyelsmyke vibrerende penisringen med fjernkontroll. Penisringen er laget i ren silikon, et materiale som både er hudvennlig og perfekt til å gi deg en hardere og mer langvarig ereksjon uten ubehag. Selve vibratoren er laget spesielt for par, med 6 pirrende styrkenivåer og hele 10 ulike vibrasjonsrytmer.

Penisringen fra Fifty Shades of Grey har to ringer - en tykk og glatt ring som settes rundt roten av penis bak testiklene, og en stimulerende ring som både gjør penis hardere og leder vibrasjonene rett til din partners mest følsomme områder. Fjernkontrollen gjør det enkelt for deg eller din partner å variere vibratorens intensitet og vibrasjonsrytme. Vibratoren er oppladbar og 100% vanntett slik at dere kan bruke den i dusjen eller badekaret.

Anastasia og Christian Greys dampende hete fantasier blir dine egne med Fifty Shades of Grey The Official Pleasure Collection. Kolleksjonen er basert på bok- og filmtrilogien som startet en revolusjon innen sensualitet og erotikk verden over. Høy kvalitet, eksklusivt design og fantastisk effekt kjennetegner produktene i denne serien.

Spesifikasjoner

 • Penisring fra Fifty Shades of Grey
 • Batteritid, vibrator: ca. 45 min
 • Batteri, fjernkontroll: 1 stk. CR2032-batteri (medfølger)
 • Materiale: Silikon og ABS-plast

Inkludert i esken

 • Fifty Shades of Grey - Fjernstyrt Penisring
 • Trådløs fjernkontroll m/batteri
 • Oppbevaringspose
 • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert Fifty Shades of Grey - Fjernstyrt Penisring ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Elisabeth86 om Fifty Shades of Grey - Fjernstyrt Penisring
Vurdering
Dette var noe som spritet opp sexlivet, ja! Deilig å bruke under sex, såklart. Det gøyeste var kanskje når vi jogget en tur og han hadde den på! erotisk og spennende!
Fjernstyrt om Fifty Shades of Grey - Fjernstyrt Penisring
Vurdering
Produkt som fortjener full score! Enkelt, men ekstremt deilig, produkt. Til glede for både han og den som får styre fjernkontrollen!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades of Grey - Fjernstyrt Penisring
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!