Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Siste nytt Bestselgere Julekalender 2023!
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

MyStim His Ringness Earl - Polished

kr 518 kr 739
Spar 30%
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Velg størrelse
Velg størrelse
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
2+ på lager
11012
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

His Ringness fra MyStim er en høykvalitets penisring i kirurgisk stål med avrundet og polert overflate. Earl er med sine 80 gram mer enn bare enn penisring, den tykke ringen er et maskulint smykke som løfter og fremhever penis og testiklene.

Earl er designet for komfortabel bruk så lenge du velger rett størrelse - ringen skal sitte godt rundt roten av penis uten at den strammer eller føles løs. For å sette Earl på plass tar du først én og én testikkel gjennom ringen, så fører du penis på plass. Husk at ringen skal settes på uten at du er erigert. Etter bruk vipper du bare penis ut av ringen før du tar ut testiklene, du kan gjerne bruke litt glidemiddel for å gjøre det enklere.

For å finne din størrelse bruker du et ikke-elastisk bånd som du legger bak testiklene over penis. Stram båndet slik at det sitter godt, uten at det føles ubehagelig. Merk båndet der endene møtes og mål denne lengden, så deler du målet på pi (3,14) for å finne din størrelse. For å være ekstra sikker kan du gjenta målingen over flere dager da naturlige svingninger i kroppen vil kunne endre målene noe. Hvis du havner mellom to størrelser anbefaler vi at du velger det største målet.

Spesifikasjoner

 • Penisring
 • Diameter: 48, 51 eller 55 mm (velg størrelse)
 • Bredde: ca. 1,5 cm
 • Vekt: ca. 75 - 85 g
 • Materiale: 100% rent kirurgisk stål

Inkludert i esken

 • MyStim His Ringness Earl - Polished
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert MyStim His Ringness Earl - Polished ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Mr.Beercan om MyStim His Ringness Earl - Polished
Vurdering
Sitter som den skal nederst på mitt mest dyrebare lem. Fruen klagde ikke heller da denne rakkeren får fram hver eneste blodåre på penis. Topp karakter, ! Absolutt å anbefale.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

MyStim His Ringness Earl - Polished
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.