Fanny slapper pisk - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 1. august.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 01.08!

Fanny slapper pisk

kr 179
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
1385
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Denne er ypperlig for dere som vil piffe opp sexlivet eller for dere som har lyst til å fortsette med leken men mangler et hjelpemiddel.

Fanny Slapper: Denne er for dere som er litt småkinky eller som liker det litt hardt og røft. Den har en flat overflate, og er lett bøyelig. Håndtaket er preget med små metallnagler som gir Fanny Slapper et ekstra særpreg over seg, for dere som liker sånt. Denne er ypperlig for dere som vil piffe opp sexlivet eller for dere som har lyst til å forsette med leken og bare mangler et hjelpemiddel. Det er kun fantasien som setter grenser. Fanny Slapper passer utmerket for de som vil prøve ut noe nytt eller rett å slett forsette videre med litt røffe leker. Materiale: Lær. Farge: Svart med enkel dekor i metall på skaftet. Lengde: 39,5 cm inkl. håndtaket. Tilbehør til dette produktet kan du finne i andre deler av vår Nett-Butikk.

Inkludert i esken

  • Fanny slapper pisk
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Fanny slapper pisk. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fanny slapper pisk
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om personvern og cookies.
Den er grei!