Fifty Shades Darker - Limited Collection Paddle - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 1. august.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 01.08!

Fifty Shades Darker - Limited Collection Paddle

kr 380 kr 690
Spar 45%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
8605
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Kraftig paddle i ekte lær med en glatt og en semsket flate. Håndlaget luksus med tykt lær gir ekstra god snert du vil elske mot baken, lårene eller andre steder på kroppen. Leveres i en eksklusiv oppbevaringspose med Fifty Shades Darker-dekorasjon.

Fifty Shades Darker følger Christian og Ana når de tar forholdet dypere inn i BDSM-verdenens opplevelser. Limited Collection er utviklet i samarbeid med E. L. James. Dette er en eksklusiv serie for par som vil utforske nye fantasier og gjenskape Christian og Anas sexliv i sitt eget soverom.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Fifty Shades Darker - Limited Collection Paddle
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Fifty Shades Darker - Limited Collection Paddle. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades Darker - Limited Collection Paddle
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om personvern og cookies.
Den er grei!