Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere Julekalender 2023!
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse T ffere lek med penis Chastity Play
Sexy undert y for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Promax

kr 189
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (34)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
1375
 • Setter ned følsomheten slik at du holder lenger.
 • Ereksjon kan vare opptil 3-4 timer!
 • Laget av 100 prosent urter
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Plages du av for tidlig utløsning? Da er du i samme "båt" som tusenvis av andre - men det finnes hjelp å få. Promax skal du smøre tynt på penishodet, og virkningen er at den setter ned følsomheten slik at du holder lenger.

PROMAX er en tyntflytende lotion laget av 100 urter. Volum er 2 ml. Det smøres tynt på penishodet (1-2 dråper), og skal sitte på i 15-30 minutter. Så vaskes det av med rent vann (ikke såpe). Når man får reisning, vil den kunne vare så mye som 3-4 timer. PROMAX passer utmerket for menn som er plaget av for tidlig utløsning.

Husk man vil som regel ikke oppnå utløsning så lenge middelet er virksomt.

Bruksanvisning følger med i pakken

Inkludert i esken

 • Promax
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 34 )

Våre kunder har vurdert Promax ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Anonym om Promax
Vurdering
Kjøpte dette til typen da han sliter litt med å være fort ferdig. Prøvde først 1 dråpe og vasket av etter 30 minutter. Varte ikke lenger enn normalt, men 30 minutter etter vi var ferdige var han klar for runde to (skulle dette skjedd før promax måtte jeg ha ventet over 13 timer på runde 2) Neste gang prøvde han 2 dråper og igjen vasket av etter 30 minutter, varte noe lenger men er en prøvelse i begynnelsen. Anbefaler så til de grader!
Deilig sex om Promax
Vurdering
Fantastisk produkt. jeg har brukt dette i over et år nå med strålende resultat. For min del får jeg best resultat av å smøre litt godt på (over den dosen som er anbefalt) og jeg lar det virke ca 1-2 timer før sex, vasker forsiktig av før akten starter. Dette resulterer i at jeg kan holde på lenge med hard penetrering ute å komme.
Anonym om Promax
Vurdering
Kjøpte dette produktet for å teste. Får til vanlig utløsning mellom 1 min til 4 min. Første gang jeg prøvde det så virket det ikke. Leste noen kommentarer og prøvde dermed for andre gang noen dager senere. Tok på 3-4 gode dråper. Ventet ca 45 min + med å skylle av. Etter det ble jeg jo nesten lam. Hadde ikke mulighet til å få utløsning i flere timer etterpå. Til dagen etterpå klarte jeg å få utløsning. Så fra jeg skylte av til jeg la meg for dagen. Så var det 8 timer med sjanseløst å få orgasme. Så dette produktet virker faktisk. Men etter min erfaring nå. Så virker det alt for godt. En halv dag uten mulighet for orgasme. Kanskje jeg tok for mye? Aner ikke. Gir det et tredje forsøk om noen dager. Da prøver jeg 3 småe dråper og 30 min ventetid.
Bjert om Promax
Vurdering
Fantastisk produkt! Holder definitivt det den lover!
Vestlandet om Promax
Vurdering
er veldig fornøgd med produktet selv om det svir en del. men fra og gå fra 4min med rolig sex og til 1 time som en maskin var kjekt for meg og madamen
James om Promax
Vurdering
Vi var oppe hele natta etter at jeg hadde brukt dette her...
Bisexnord om Promax
Vurdering
Kjempestoff, funket veldig bra for meg. Kommer garantert til å kjøpe mer, kona var veldig fornøyd
jeb om Promax
Vurdering
kjempe bra produkt .
Jallabean om Promax
Vurdering
Kjøpte dette på et Nytelseparty da min kjære alltid fikk utløsning før jeg hadde muligheten. Fikk god forklaring på hvordan vi skulle forsøke oss fram. Vi hadde midlet på litt for kort tid de første gangene og resultatet var at han fortsatt kom for tidlig. 3. gang hadde han forberedt seg godt og var tidlig ute med å påføre, da ble det BINGO :-) Siden har han truffet godt med timingen og vi har endelig fått oppleve å få orgasme samtidig. Det er hundre ganger bedre å oppleve enn å få orgasme, hver til sin tid. Vær så snill kjære menn: Ikke gi opp om du ikke lykkes i første forsøk. Din elskede vil garantert få deg til å føle deg som en mann når du lykkes.
eivind om Promax
Vurdering
svir men ikke reisnings problem bedøvet heller ikke så mye selv etter meget forlenget virkningstid.. men smak å behag
Anonym mann / par om Promax
Vurdering
Dette fungerer!

Brukte promax feil første gangen; smurte på et par dråper like før samleie - men det hadde ingen mirakuløs virkning den gang.

Leste tilbakemeldinger her, og gjorde en test; smurte på 3-4 dråper, lot det virke en time (!), vasket vekk restene - og klarte ikke i det hele tatt å få orgasme. Klin umulig selv med heftig onani med de deiligste hjelpemidler. Ta på 15 - 30 min før bruk (prøv deg frem), vask vekk - og kos dere.

For de som sliter med å få ereksjon tror jeg dette midlet kan by på problemer dersom man er avhenig av følelsen på penishodet. For den som er kåt nok vil tanken på å kunne holde ut lenge gjøre at ereksjon kanskje ikke blir noe problem.

Vær forberedt på at du må avslutte akten uten orgasme selv, og husk glidemiddel til din kjære ;-)

Brukt riktig er dette et aldeles supert produkt.
Østlandet om Promax
Vurdering
Om du tror de andre kundeanmeldelsene her ikke er ekte får du deg en gledelig overraskelse om du prøver, for dette virker rub n play! Den økte selvtilliten i senga ved å knagge i time+ for en latterlig billig penge.
Trondheim om Promax
Vurdering
Detter Produktet er helt supert funger utrolig bra
Anonym om Promax
Vurdering
Prøvde dette middelet igår og fikk dessverre en negativ erfaring med det.

MEN det er jeg 99 sikker på fordi jeg brukte det helt feil, idet jeg skulle påføre det kom det ikke bare et par dråper, men litt over halvparten av flaska rant ut og på penishodet, det startet å skje noe etter ca 10-15 min og det startet å svi litt etterhvert, prøvde å ha sex med min elskede men var så bedøvet så man kunne slengt pikken på bålet uten å ha kjent noe.

Dette er et bedøvende middel som fungerer meget bra, bare vær VELDIG forsiktig med doseringene! Start med 1 dråpe og ta det derifra.
Silje om Promax
Vurdering
Kjærsten min skulle prøve promax da han får utløsning veldig fort. Han tok et par dråper på penis hode og skylte det av etter 15 min. Det endte med at følelsen i selve penis ble borte så han hadde problemer med å få reisning. Promax er absolutt ikke noe å ambefale
Anonym om Promax
Vurdering
Har overbevisende erfaring med dette middelet og har anbefalt det videre til mange jeg kjenner, er også et ypperlig middel selv om man greier å holde ut ganske bra fra før, er artig å kunne holde på så lenge man vil og gjøre hva som helst ;) Anbefales på det sterkeste, bør absolutt prøves, hvertfall hvis du orker å holde ut opptil 3 timer med moro ;)
Anonym om Promax
Vurdering
Dette fungerer ikke for meg. ble meget skuffet.
kent om Promax
Vurdering
Jeg har prøvd dette og synes dette produktet er helt supert. Greit det stikker/svir litt men når man skyller det av så er det fint og funker fantastisk! Fått et helt nytt sexliv etter dette vidunder middelet! Så det er verdt det og varer lenge!
vestland om Promax
Vurdering
Dette er no som virker, men i mitt tillfelle holder d med 1dråpe. Dama får d som hun vil og jeg nyter d. Med Promax kan du pule til krampa tar deg.
Trond om Promax
Vurdering
Det svir noe jævlig, og funker dårlig her..
Are om Promax
Vurdering
Dette er knallsaker, nå kan jeg virkelig holde ut! Dama elsker promax og hun har fått utallige orgasmer etter vi fant dette middelet!
Hans om Promax
Vurdering
Dette funger utrolig bra!
Tidligere kunne det gå etter få minutter men
nå kan en holde ut så lenge en ønsker.
ye om Promax
Vurdering
Dette virker ;)
Anonym om Promax
Vurdering
Dette er ett stjerne produkt som virker over stadig bra. Man holder ut langt om lenge, og jeg kan vel si det slik når ho ikke orker mer så må du gi deg og vente noen (intill15 min) så er det din tur. holder lenge med ett par dråper du smører på penis hodets kanter og åpning.
Geir om Promax
Vurdering
Har alltid hatt problemer med for tidlig utløsning. Etter å ha prøvd promax er det en ny hverdag for oss. Både jeg og samboeren min har blitt avhengig av dette, han synes det er prefekt.
stavanger om Promax
Vurdering
Dette er midlet som reddet meg. før så holdt jeg bare ut i ca 5 min før jeg kom. så jeg prøvde PROMAX , så nå holdt jeg på i 1.5 time dette er jo et super middel. takk for et godt produkt. takk takk
No går det om Promax
Vurdering
Har prøvd middelet en gang , og det gav underverker.Så eg kan bare anbefale det til andre som
har problem med tidlig utløsing.
100 %
Petter om Promax
Vurdering
Kjempe bra virket holdt ut nesten dobbelt så lenge.
Utforsker`n om Promax
Vurdering
Ja,må vel legge inn erfaring jeg og siden dette stoffet overasket med virkelig..
Har hele tiden følt meg som at jeg var veldig snar på avtrekkeren, men smørte dette på, latt det virke i 30min og vasket det av, og kan virkelig si det fungerte... Nesten litt for godt:)...
Annbefales til de som er litt "kjapp på avtrekkeren" :)...
promax om Promax
Vurdering
det her funker som fy bere prøv det
Gam om Promax
Vurdering
Er bare 100% fornøyd med dette produktet. Gir meg en praktig ereksjon som varer svært lenge, nesten for lenge, men det kommer jo andre tilgode, så da så!!!!! Prøv det!
Utrolig bra om Promax
Vurdering
Kjøpte dette middelet bare for å prøve,hadde vel ikke så stor tro på produktet,men gud hjelpe meg jeg ble ikke skuffet.Jeg har bestandig kommet veldig tidlig,men nå holdt jeg ut veldig lenge.og når jeg endelig fikk utløsning,jøss jeg trodde ikke det var sant,jeg fikk en kjempeutløsning veldig sterk.Takk for et praktfullt produkt,jeg blir fast kunde.
Godtvalg om Promax
Vurdering
Jeg smurte middelet på penishodet, og lot det sitte på en halv times tid, ny tur på badet for å vaske bort med rent vann. Jeg merket ingenting og tenkte at dette var nok bare humbug. Satte meg tilrette ved fruen og gjorde noen tilnærmelser. Hun var absolutt mottagelig så vi slukket lysene og gikk til sengs. Under dynen sammen med den nakne kroppen hennes fikk jeg en praktfull reisning, og det hadde jeg i tre fulle timer! Natten ble lang og fylt med diverse aktiviteter uten at jeg skal komme med detaljer her. Men jeg kan røpe at Promax bedøvde penishodet slik det ble mindre følsomt. Dette førte til at utløsningen ikke kom før etter iherdig innsats, til fruens store glede.
Genialt produkt om Promax
Vurdering
Jeg sliter stort med tidlig utløsning men dette produktet har endret det stort.
Før kunne jeg ved uhell gå etter 30 sek men nå kan jeg ved å bruke promax holde på i godt over 1 time.
Jeg lover på tro å ære at dette funker sinsykt bra.
Det lukter litt stramt til å begynne med men når du har vasket det bort så verken lukter eller smaker det noe som helst.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Promax
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.