Promax - Potens og sexlyst - Nytelse.no
40 60 46 66
Kundeservice, man - fre 8-16

Raske og anonyme leveranser
Din trygghet er viktigst for oss
Nytelse.no er sertifisert hos Trygg E-handel
Promax Potens og sexlyst

Plages du av for tidlig utløsning? Da er du i samme "båt" som tusenvis av andre - men det finnes hjelp å få. Promax skal du smøre "tynt" på penishodet, og virkningen er at den setter ned følsomheten slik at du holder lenger.

PROMAX er en tyntflytende lotion laget av 100% urter. Volum er 2 ml. Det smøres tynt på penishodet (1-2 dråper), og skal sitte på i 15-30 minutter. Så vaskes det av med rent vann (ikke såpe). Når man får reisning, vil den kunne vare så mye som 3-4 timer. PROMAX passer utmerket for menn som er plaget av for tidlig utløsning.

Husk man vil som regel ikke oppnå utløsning så lenge middelet er virksomt.

Bruksanvisning følger med i pakken

Mannens sexlyst og seksuelle ytelse er et komplisert tema - men det finnes heldigvis gode løsninger. Slik får du en hardere og mer langvarig ereksjon!

Anbefalt tilbehør - Promax

Andre kjøpte også

Kundekommentarer (31)

Vi mener selvfølgelig at Promax er et fantastisk produkt! Ønsker du flere synspunkter har vi mange flotte kunder som gjerne vil dele sine erfaringer med deg, under finner du alle kundekommentarer for dette produktet. Har du egne erfaringer du gjerne vil dele? Registrer kommentar
 • Bjert, 12. sep 2019
  Kundekommentarer
  Fantastisk produkt! Holder definitivt det den lover!
 • Vestlandet, 27. apr 2017
  Kundekommentarer
  er veldig fornøgd med produktet selv om det svir en del. men fra og gå fra 4min med rolig sex og til 1 time som en maskin var kjekt for meg og madamen
 • James, 14. feb 2017
  Kundekommentarer
  Vi var oppe hele natta etter at jeg hadde brukt dette her...
 • Bisexnord, 29. jul 2015
  Kundekommentarer
  Kjempestoff, funket veldig bra for meg. Kommer garantert til å kjøpe mer, kona var veldig fornøyd
 • jeb, 24. mai 2014
  Kundekommentarer
  kjempe bra produkt .
 • Jallabean, 15. mai 2014
  Kundekommentarer
  Kjøpte dette på et Nytelseparty da min kjære alltid fikk utløsning før jeg hadde muligheten. Fikk god forklaring på hvordan vi skulle forsøke oss fram. Vi hadde midlet på litt for kort tid de første gangene og resultatet var at han fortsatt kom for tidlig. 3. gang hadde han forberedt seg godt og var tidlig ute med å påføre, da ble det BINGO :-) Siden har han truffet godt med timingen og vi har endelig fått oppleve å få orgasme samtidig. Det er hundre ganger bedre å oppleve enn å få orgasme, hver til sin tid. Vær så snill kjære menn: Ikke gi opp om du ikke lykkes i første forsøk. Din elskede vil garantert få deg til å føle deg som en mann når du lykkes.
 • eivind, 10. mai 2014
  Kundekommentarer
  svir men ikke reisnings problem bedøvet heller ikke så mye selv etter meget forlenget virkningstid.. men smak å behag
 • Anonym mann / par, 26. apr 2014
  Kundekommentarer
  Dette fungerer! Brukte promax feil første gangen; smurte på et par dråper like før samleie - men det hadde ingen mirakuløs virkning den gang. Leste tilbakemeldinger her, og gjorde en test; smurte på 3-4 dråper, lot det virke en time (!), vasket vekk restene - og klarte ikke i det hele tatt å få orgasme. Klin umulig selv med heftig onani med de deiligste hjelpemidler. Ta på 15 - 30 min før bruk (prøv deg frem), vask vekk - og kos dere. For de som sliter med å få ereksjon tror jeg dette midlet kan by på problemer dersom man er avhenig av følelsen på penishodet. For den som er kåt nok vil tanken på å kunne holde ut lenge gjøre at ereksjon kanskje ikke blir noe problem. Vær forberedt på at du må avslutte akten uten orgasme selv, og husk glidemiddel til din kjære ;-) Brukt riktig er dette et aldeles supert produkt.
 • Østlandet, 1. des 2013
  Kundekommentarer
  Om du tror de andre kundeanmeldelsene her ikke er ekte får du deg en gledelig overraskelse om du prøver, for dette virker rub n play! Den økte selvtilliten i senga ved å knagge i time+ for en latterlig billig penge.
 • Trondheim, 14. jul 2013
  Kundekommentarer
  Detter Produktet er helt supert funger utrolig bra
 • Anonym, 7. des 2012
  Kundekommentarer
  Prøvde dette middelet igår og fikk dessverre en negativ erfaring med det. MEN det er jeg 99 sikker på fordi jeg brukte det helt feil, idet jeg skulle påføre det kom det ikke bare et par dråper, men litt over halvparten av flaska rant ut og på penishodet, det startet å skje noe etter ca 10-15 min og det startet å svi litt etterhvert, prøvde å ha sex med min elskede men var så bedøvet så man kunne slengt pikken på bålet uten å ha kjent noe. Dette er et bedøvende middel som fungerer meget bra, bare vær VELDIG forsiktig med doseringene! Start med 1 dråpe og ta det derifra.
 • Silje, 1. nov 2012
  Kundekommentarer
  Kjærsten min skulle prøve promax da han får utløsning veldig fort. Han tok et par dråper på penis hode og skylte det av etter 15 min. Det endte med at følelsen i selve penis ble borte så han hadde problemer med å få reisning. Promax er absolutt ikke noe å ambefale
 • Anonym, 24. jun 2012
  Kundekommentarer
  Har overbevisende erfaring med dette middelet og har anbefalt det videre til mange jeg kjenner, er også et ypperlig middel selv om man greier å holde ut ganske bra fra før, er artig å kunne holde på så lenge man vil og gjøre hva som helst ;) Anbefales på det sterkeste, bør absolutt prøves, hvertfall hvis du orker å holde ut opptil 3 timer med moro ;)
 • Anonym, 11. mai 2012
  Kundekommentarer
  Dette fungerer ikke for meg. ble meget skuffet.
 • kent, 16. apr 2012
  Kundekommentarer
  Jeg har prøvd dette og synes dette produktet er helt supert. Greit det stikker/svir litt men når man skyller det av så er det fint og funker fantastisk! Fått et helt nytt sexliv etter dette vidunder middelet! Så det er verdt det og varer lenge!
 • vestland, 27. feb 2010
  Kundekommentarer
  Dette er no som virker, men i mitt tillfelle holder d med 1dråpe. Dama får d som hun vil og jeg nyter d. Med Promax kan du pule til krampa tar deg.
 • Trond, 9. aug 2009
  Kundekommentarer
  Det svir noe jævlig, og funker dårlig her..
 • Are, 24. feb 2009
  Kundekommentarer
  Dette er knallsaker, nå kan jeg virkelig holde ut! Dama elsker promax og hun har fått utallige orgasmer etter vi fant dette middelet!
 • Hans, 28. des 2008
  Kundekommentarer
  Dette funger utrolig bra! Tidligere kunne det gå etter få minutter men nå kan en holde ut så lenge en ønsker.
 • ye, 19. des 2008
  Kundekommentarer
  Dette virker ;)
 • Anonym, 20. mai 2008
  Kundekommentarer
  Dette er ett stjerne produkt som virker over stadig bra. Man holder ut langt om lenge, og jeg kan vel si det slik når ho ikke orker mer så må du gi deg og vente noen (intill15 min) så er det din tur. holder lenge med ett par dråper du smører på penis hodets kanter og åpning.
 • Geir, 26. aug 2007
  Kundekommentarer
  Har alltid hatt problemer med for tidlig utløsning. Etter å ha prøvd promax er det en ny hverdag for oss. Både jeg og samboeren min har blitt avhengig av dette, han synes det er prefekt.
 • stavanger, 20. nov 2006
  Kundekommentarer
  Dette er midlet som reddet meg. før så holdt jeg bare ut i ca 5 min før jeg kom. så jeg prøvde PROMAX , så nå holdt jeg på i 1.5 time dette er jo et super middel. takk for et godt produkt. takk takk
 • No går det, 3. sep 2006
  Kundekommentarer
  Har prøvd middelet en gang , og det gav underverker.Så eg kan bare anbefale det til andre som har problem med tidlig utløsing. 100 %
 • Petter, 16. aug 2006
  Kundekommentarer
  Kjempe bra virket holdt ut nesten dobbelt så lenge.
 • Utforsker`n, 27. jul 2006
  Kundekommentarer
  Ja,må vel legge inn erfaring jeg og siden dette stoffet overasket med virkelig.. Har hele tiden følt meg som at jeg var veldig snar på avtrekkeren, men smørte dette på, latt det virke i 30min og vasket det av, og kan virkelig si det fungerte... Nesten litt for godt:)... Annbefales til de som er litt "kjapp på avtrekkeren" :)...
 • promax, 8. feb 2006
  Kundekommentarer
  det her funker som fy bere prøv det
 • Gam, 4. des 2005
  Kundekommentarer
  Er bare 100% fornøyd med dette produktet. Gir meg en praktig ereksjon som varer svært lenge, nesten for lenge, men det kommer jo andre tilgode, så da så!!!!! Prøv det!
 • Utrolig bra, 16. apr 2005
  Kundekommentarer
  Kjøpte dette middelet bare for å prøve,hadde vel ikke så stor tro på produktet,men gud hjelpe meg jeg ble ikke skuffet.Jeg har bestandig kommet veldig tidlig,men nå holdt jeg ut veldig lenge.og når jeg endelig fikk utløsning,jøss jeg trodde ikke det var sant,jeg fikk en kjempeutløsning veldig sterk.Takk for et praktfullt produkt,jeg blir fast kunde.
 • Godtvalg, 11. feb 2005
  Kundekommentarer
  Jeg smurte middelet på penishodet, og lot det sitte på en halv times tid, ny tur på badet for å vaske bort med rent vann. Jeg merket ingenting og tenkte at dette var nok bare humbug. Satte meg tilrette ved fruen og gjorde noen tilnærmelser. Hun var absolutt mottagelig så vi slukket lysene og gikk til sengs. Under dynen sammen med den nakne kroppen hennes fikk jeg en praktfull reisning, og det hadde jeg i tre fulle timer! Natten ble lang og fylt med diverse aktiviteter uten at jeg skal komme med detaljer her. Men jeg kan røpe at Promax bedøvde penishodet slik det ble mindre følsomt. Dette førte til at utløsningen ikke kom før etter iherdig innsats, til fruens store glede.
 • Genialt produkt, 30. jan 2005
  Kundekommentarer
  Jeg sliter stort med tidlig utløsning men dette produktet har endret det stort. Før kunne jeg ved uhell gå etter 30 sek men nå kan jeg ved å bruke promax holde på i godt over 1 time. Jeg lover på tro å ære at dette funker sinsykt bra. Det lukter litt stramt til å begynne med men når du har vasket det bort så verken lukter eller smaker det noe som helst.

Registrer kommentar

Vi ønsker å gi våre kunder så mye informasjon som mulig slik at de kan gjøre gode valg, vi blir veldig takknemlige om du kan hjelpe oss med dette. Har du erfaring med dette produktet kan du legge inn dine kommentarer under, både positive og negative erfaringer mottas med takk.
Karakter:
VÅRE MERKEVARER:
Facebook Instagram Youtube Snapchat
Følg oss og få de beste tilbudene!
Vi sender ut nyhetsbrev med gode tilbud, rabattkoder, nyheter og annet spennende innhold. Meld deg på du også!
Vi sender maksimum to nyhetsbrev i uken. Din informasjon vil ikke bli benyttet til andre formål. Du kan melde deg av igjen når som helst.
Firmainformasjon
Nytelse.no, Bentsrudveien 1B
3083 Holmestrand
Org. nr. 985891974

kundeservice@nytelse.no
Tlf. 40 60 46 66

facebook.com/NytelseAS

Om oss - Nytelse.no
Nytelse.no har siden 2003 levert erotiske produkter og homeparty over hele landet. Vi har tusenvis av varer på lager, og sender ordre ut samme dag dersom du bestiller før kl. 15:00. Alle pakker er selvfølgelig helt anonyme uten informasjon om avsender.

Les mer om Nytelse.no

Vi godtar kun bestillinger fra personer som er over 18 år.
Alle modeller på denne siden var over 18 år når de ble avbildet.

© 2003 - 2019 Nytelse.no
PrisgarantiMiljøfyrtårn
Inspirasjon
Kundeinformasjon