Wicked Stroking and Massage Cream 120 ml - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Wicked Stroking and Massage Cream 120 ml

kr 198
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
11399
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Fuktighetsgivende onanikrem fra Wicked med ekstra god glid for menn og par. Kremen er en blanding av kokosolje og et effektiv, vannbasert glidemiddel tilsatt E-vitamin og Aloe Vera for deilig glid og intens effekt.

Wicked Stroking and Massage Cream har en langvarig effekt og anbefales spesielt for deg som er ekstra følsom eller som ønsker et tykkere og mer konsentrert glidemiddel.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Wicked Stroking and Massage Cream 120 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Wicked Stroking and Massage Cream 120 ml. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Wicked Stroking and Massage Cream 120 ml
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!