Happy Rabbit G-Spot Stroking Rabbitvibrator Sort - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Happy Rabbit G-Spot Stroking Rabbitvibrator

kr 1 199
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Farge:
Varenr.:
5+ på lager
Sort
11541
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

En av våre beste rabbitvibratorer for stimulering av G-punktet! Happy Rabbit G-Spot Stroking beveger staven frem og tilbake i den klassiske "kom her"-bevegelsen som gir maksimal stimulering av G-punktet. Rabbitvibratoren har også intense vibrasjoner i 3 nivåer og 3 rytmer for variert nytelse.

Happy Rabbit er designet på bakgrunn av tilbakemeldinger fra tusenvis av mennesker over hele verden, her får du noe av det beste innen sexleketøy for kvinner i én vibrator. Velg mellom 3 ulike styrkenivåer og 3 vibrasjonsrytmer, samt 3 nivåer på G-punkt strokeren. Nyt følelsen av den tykke tuppen mot G-punktet og gled deg over den enkle betjeningen som gir deg full kontroll selv ved heftig bruk. Happy Rabbit er 100% vanntett for bruk i dusjen eller badekaret og oppladbar via USB slik at du kan lade og bruke den overalt! En smart reiselås gjør den til en perfekt reisevenn uansett hvor du skal.

Happy Rabbit gir deg fantastiske orgasmer med fløyelsmyk silikon, kraftige vibrasjoner og et pirrende, ergonomisk design. Happy Rabbit gjør den ikoniske rabbitvibratoren til noe unikt - de myke kaninørene gir deg uslåelige orgasmer!

Happy Rabbits reiselås er slått på som standard, for å deaktivere den holder du bare begge knappene nede samtidig i et par sekunder. Det samme gjør du når du vil aktivere den igjen - det er lurt å gjøre før du putter den i bagasjen!

Spesifikasjoner

 • Rabbitvibrator fra Happy Rabbit
 • Lengde: ca. 24,1 cm
 • Lengde, stav: ca. 13,0 cm
 • Tykkelse: ca. 3,2 - 3,7 cm
 • Materiale: Silikon og Soft Touch ABS-plast

Inkludert i esken

 • Happy Rabbit G-punkt
 • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Happy Rabbit G-Spot Stroking Rabbitvibrator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Happy Rabbit G-Spot Stroking Rabbitvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
X
Norges mest solgte adventskalender for voksne - kun hos Nytelse.no!