Love Magic Real Love Doll (140 cm) - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Love Magic Real Love Doll (140 cm)

kr 14 990
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
9215
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Realistisk sexdukke du kan posere akkurat slik du vil! Nyt hennes formfulle kropp med store bryster, en deilig munn og en trang vagina du vil elske å penetrere! Real Love er 100% poserbar, det vil si at alle ledd kan bøyes og posisjoneres slik du vil, hun er klar for alt du måtte ønske å gjøre!

Sexdukken har realistiske former som er så nær virkeligheten du kommer i denne prisklassen, hennes asiatiske kropp føles fantastisk ut når du lar hendene gli over brystene, rundt baken og langs bena. Kroppen er laget for å kunne stilles i alle mulige posisjoner, alle ledd kan justeres fritt. Bak det søte ansiktet skjuler det seg en virkelig sexgudinne med kanaler i munn, vagina og analt, samt mulighet for brystsex og andre spennende aktiviteter. Dukken leveres med sexy hvitt undertøy for deg som liker å kle av henne.

Godt vedlikehold er viktig for å holde sexdukken i god stand, husk å rengjøre kanalene etter bruk og la dukken tørke før du evt. pakker henne bort. Renewing powder eller maisstivelse egner seg godt til å holde overflaten myk og glatt, påfør etter behov. Dette er en dukke i meget høy kvalitet som vil holde lenge selv ved heftig bruk såfremt du sørger for jevnlig vedlikehold.

NB: Undertøy, smykker og lignende på bildene er ikke inkludert i pakken. Du får med et sett sexy undertøy tilsvarende Love Magic True Love Doll.

Spesifikasjoner

 • Sexdukker fra Love Magic
 • Vekt: ca. 25 kg
 • Lengde, kanaler (vagina/anal): ca. 16,0 cm
 • Lengde, kanal (munn): ca. 12,0 cm
 • Dukken er laget i ren TPE-gummi med justerbare ledd. Dekorasjoner i andre materialer, deriblant realistisk hår, øyne og sminke.

Inkludert i esken

 • Love Magic Real Love Doll (140 cm)
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert Love Magic Real Love Doll (140 cm) ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Teddy om Love Magic Real Love Doll (140 cm)
Vurdering
Det er ette veldig bra produkt føles veldig som den ekte vare syns dem kan få sånn sex dukker her i menn også det tror jeg damen hadde satt veldig pris på
Leken om Love Magic Real Love Doll (140 cm)
Vurdering
Dette er ett utrolig bra produkt. Koster en del men så absolutt verdt pengene. Kan trygt anbefales til alle dere andre mannfolk som trenger noen å kose med om dere er singel eller ikke :-)
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Love Magic Real Love Doll (140 cm)
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!